donderdag 26 november 2015

Lijst 61x91 5

Lijsten in alle kleuren en materialen. Uw Product is Altijd op Voorraad! Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Fotolijst Utrecht is een stijlvolle fotolijst met een mooi design. De leuke fotolijst is eenvoudig op te hangen. Fleur je kamer met je mooiste vakantiefoto.


Alle lijsten worden geleverd met sterk plexiglas, waardoor de lijsten duurzamer zijn, maar wel het glasheldere oppervlak behouden. Desenio biedt daarnaast witte, zwarte en lichtgrijze passe-partouts aan, die heel goed passen in onze grote wissellijsten met een afmeting van 61xen een gewenst motief heel mooi inkaderen voor een stijlvolle look. Alle basic fotolijsten zijn voorzien van ophanghaakjes op de achterzijde, waarmee je de lijst zowel horizontaal als verticaal kunt ophangen. De kleinere formaten hebben ook een voet, waarmee je jouw lijstje eenvoudig overal kan neerzetten.


Wissellijst normaal glas 61x, cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wij hebben het grootste assortiment wanddecoratie. RIBBA Fotolijst, zwart, 61xcm. Deze lijst heeft klassieke rechte lijnen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


De schijf is zeer robuust en nauwelijks voor PVC te krassen. De lijst is zijn van aluminium en ca. Wel plastic allemaal, dus verwacht er niet te veel van. Maar doet prima wat het moet doen. Deze wissellijst is aan de voorzijde voorzien.


Lijst 61x91 5

Deze leuke lijst is eenvoudig op te hangen. Ideaal voor een vakantiefoto of familiefotootje. Stylingtip: hang verschillende formaten en stijlen fotolijstjes naast elkaar op en creëer een superleuke.


Witte passepartout voor 61x, lijst en posters in 50x7 zuurvrij. Meerdere kleuren en afmetingen bij Desenio. De rugwand heeft sluitclips en ophangringen.


De posterlijst kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Met fotolijst Utrecht haalt u echt iets leuks in huis. Deze mooie lijst in naturelkleur vrolijkt uw interieur namelijk op een leuke manier op. Combineer hem met diverse andere leuke fotolijstjes om het extra speciaal te maken!


Nu voordelig bij Leen Bakker! Deze Luxe wissellijst is gemaakt voor maxi-posters in het formaat 61x,5cm. Het frame is gemaakt van mdf en folie met houtprint. De dekplaat is van acrylglas.


Lijst 61x91 5

We noticed you are coming from US. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Houten eiken lijst , 61xEiken lijst van 61x91cm passend voor prints en posters.


Eikenhouten lijsten zijn de beste accessoires om thuis een warm en gastvrij gevoel te creëren! Omdat eiken een levend materiaal is, is elke lijst uniek en zal je kunst nieuw leven geven. De voorkant is dik acryl glas, een lichtgewicht en onbreekbaar materiaal.


Hebt u een mooie foto, een speciaal schilderij of een dierbare poster die u graag wilt vereeuwigen in een bijpassende lijst ? Laat een unieke lijst ontwerpen van een materiaal naar keuze, in een kleur naar keuze, in een vorm naar keuze en in een afmeting naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts