woensdag 11 november 2015

Walplus

Walplus

Even though, wall stickers are present in the market for several years now, they have gained better popularity these days, just because of the true focus given by many people towards making the interior of their home look at its best. De muurstickers van het merk zijn dan ook een waardig alternatief voor het klassiek behangpapier. Dankzij de innovatieve, verwijderbare lijm - die je bij elke muursticker meegeleverd krijgt - kan je de muursticker verwijderen indien je eens iets anders wilt.


Door de innovatieve verwijderbare lijm kan de sticker eenvoudig worden aangebracht, eventueel opnieuw gebruikt en ook eenvoudig worden verwijderd zonder de muur te beschadigen. De stickers zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Maar ook de muurstickers hebben een betoverend effect. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Reviews Really disappointed with my stickers. Because of the innovative removable adhesive, the sticker can be applied easily, optionally re-use and also be easily removed without damaging the wall. Instructies voor het aanbrengen van de sticker 1. Walplus Cuckoo - Wandklok - met Slinger - Geel. Reinig het oppervlak voordat je de sticker plaatst 2. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig glad is 3. In deze Flash Sale hebben we voor ieder wat wils. Van Unicorns, tot muurtegels en zelfs verre reizen dichtbij huis.


Hou je dus vooral niet in en leef je uit! Deze deurstickers wekken de illusie dat je vanaf je zithoek een wilde jungle in gaat, een klassieke galerie inloopt of het levendige New York betreedt. Bevestig deze sticker op je badkamerdeur en creëer de illusie van een oerwoud.


Ja lieve mensen, we mogen weer. Het is november en dat betekent dat de kerst weer in het zicht is. En wij als grote kerstfanaten doen niets liever dan ook jou in de sfeer brengen van de gezelligste periode van het jaar. Daarom speciaal voor jou een Flash Sale met muurdecoraties, fotoslingers en blackboards.


Walplus

Bij ons kunt u terecht voor al uw promotieartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts