donderdag 19 november 2015

Plaisier meubelen

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Plaisier meubelen

Ruim assortiment meubelen. Bij Plaisier houden wij u graag op de hoogte van de laatste interieurtrends. De meubelen in de meubel outlet zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en worden verkocht tegen outlet prijzen, soms zelfs voor minder dan de helft van de prijs! Plaisier Interieur is van mening dat design meubels binnen het bereik van een grote doelgroep moet liggen. Wilt u een aantrekkelijke aanbieding op één van onze andere design meubelen uit onze collectie?


We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Naast design banken vindt u nog veel meer design meubelen in populaire categorieën, zoals design kasten, design poefs, design tafels en design verlichting. In deze categorieën kunt u wellicht slagen bij merken als Muuto, Molteni en Secto Design. Freyr, Horatio, Faya Lobi, Mayon en Vol de Rêve. Maar ook de populaire design klassiekers zoals de Antonia, CeCe, Tango en Bella Bora.


Plaisier BV is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten en de verhuur en verkoop van schotten. Wij werken in binnen– en buitenland aan kleine en grote projecten. Welkom op de website van aannemersbedrijf P. Plaisier BV Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de gecombineerde aanleg en montage van kabels en leidingen in de kop van Noord Holland. Lees meer over ons bedrijf.


Snelle levering en gratis retour! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Goede zaak, mooie meubelen en fantastische service. Gedeelten van deze pagina. Verrassend mooi en interessant aanbod van de juiste.


Deze design woonwinkel telt maar liefst zeven (!) etages en is daarmee één van de grootste woonwinkels in Nederland. Onze winkel heeft zeven etages met pure wooninspiratie. Boordevol design meubelen , bedden, verlichting, accessoires, raamdecoratie en natuurlijk Desso tapijt! Van raamdecoratie, vloeren en meubels tot woonaccessoires en cadeauartikelen. Woonwarenhuis Jan Pleijsier is uw leverancier voor wooninrichting.


Plaisier meubelen

Wij hebben een zeer breed assortiment. Onze gezellige toonzaal hebben we ingericht met de meest sfeervolle voorbeeldinterieurs. De banken en fauteuils van Gelderland Meubelen zijn beroemd in Nederland. De Gelderland banken zijn een typisch voorbeeld. Woonwinkel in Genemuiden en Meppel.


Wij zijn benieuwd wat wij voor u mogen betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts