zondag 15 november 2015

Koeienhuiden groothandel

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kleden voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Ondertussen heb ik het grootste aanbod in koeienhuiden van Nederland waar u kunt gaan kijken.


Groothandel dierenhuiden en vachten verkoop van ︎ schapenvachten ︎ koeienhuiden ︎ exotische huiden en vachten ︎ gekleurde huiden en vachten. Al onze huiden en vachten worden gemeten vanaf het langste en het breedste punt. Niet alle koeienhuiden staan op onze website, in onze landelijke lifestyle winkel is er nog meer keus!


Onze dierenhuiden en vellen zijn direct afkomstig van de producent(en)van de schapenvachten en koeienhuiden , geen tussenhandelaren. Dit doen we om ambachtelijke kwaliteit te kunnen controleren en borgen in onze showroom en magazijnen. Daarnaast kunnen we u hierdoor de meest voordelige groothandel prijs bieden. Groothandel in huiden en vachten - van schapenvachten tot koeienhuiden - allemaal in partij verkrijgbaar.


Koeienhuiden groothandel

Een echte koeienhuid is uniek, er zijn geen twee huiden die hetzelfde zijn en geeft leven, stijl, exclusiviteit en karakter aan uw huis. Een koeienhuid kleed is een kunstwerk. Bij Trendcarpet vindt u het grootste aanbod koeienhuiden in Europa. Lina Leather heeft eigen productie lijn.


Wij zijn elke dinsdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11. Elke zondag zijn we van 12. Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct. Om toegang te verkrijgen tot dit gedeelte van de website, moet u uw aanmeldgegevens invoeren. Als wij U ergens mee kunnen helpen of van dienst kunnen zijn, het WeeSkins team staat graag altijd voor U klaar.


Western deco is uw adres voor uw natuurlijke decoratie. Longhorns kopen Buffelschedels kopen Groothandel. Met een ruim aanbod aan koeienhuiden heb je altijd iets unieks in huis, elk koeienvel heeft een eigen unieke kleur, vorm en afmeting.


Koeienhuiden in verschillende kleuren en maten. Onze selectie koeienhuiden bestaat uit een grote diversiteit aan kleuren en maten. Zo zijn er huiden in de maten: small, medium, large, XL en XXL. Topkwaliteit leder is niet overal in Nederland verkrijgbaar. Het Leerkwartier is een groothandel in duurzame huiden, van de beste kwaliteit.


Koeienhuiden groothandel

Wij beloven een ruim assortiment met de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons leder is te gebruiken voor het maken van accessoires, riemen, tassen, schorten e. Onze koeienhuiden zijn kenmerkend door de kwaliteit van looien en de glans van het haar. Iedere huid is anders en varieert in grootte, ze hebben ongeveer een oppervlakte van één tot vier vierkante meter. Wij hebben ook kalfshuiden in verschillende formaten. Van Oosterum Leder is een groothandel in leder.


U kunt profiteren van de mooiste en kwalitatief allerbeste huiden omdat wij direct importeren uit heel Europa en Zuid-Amerika. Wij leveren een groot aanbod leder aan zowel zakelijke als particuliere klanten. The only sheepskin tannery in the Netherlands.


Quality and durability are paramount. We also import beautiful decorative and unique products that are an eye catcher in any interior.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts