donderdag 26 november 2015

Gek behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Behang bestellen doe je bij Gek op Behang.


Met ons prachtige behang creëer je nieuwe ruimtes en ontdek je nieuwe sferen.

Vandaag voor 16:uur bestel is morgen in. Vliesbehang van de beste kwaliteit. Gratis bezorging voor Nederland en België. Al het behang kan door worden geplakt als één geheel.


Ik vond haar behang voor volwassenen al erg mooi maar nu heeft ze ook sinds kort dit te gekke jungle behang voor de kinderkamer! Het is dat dit behang er nog niet was toen ik Fitz zijn kamer ging behangen , anders had ik dit gekozen voor de babykamer! Wil je hip behang voor de kinderkamer kopen?

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Gek op behang nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Een behangboek vol prachtig behang. Marmer, bladeren, tegels, alles zit er weer in. Heb je hulp nodig dan horen wij het graag.


Die vrolijke patronen en dessins kunnen ook bij jou aan de muur pronken. Behangen is een eenvoudige manier om de styling van je kamer in een handomdraai te veranderen. Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen wil Eijffinger de wereld al 1jaar mooier maken.


Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behangexpert verkoopt alle soorten behangpapier die bij jouw stijl en interieur passen.


Je kunt het niet zo gek bedenken wij hebben alles op het gebied van behang. Ons behang , fotobehang, muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties.


Vergelijk prijzen en bestel!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Haal een vleugje glamour in huis met goud behang. Wij zijn gek op een dash of gold in het interieur en houden van de rijke sfeer die goud met zich meebrengt. Daarnaast is goud makkelijk te combineren met eigenlijk alle kleuren.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Die is namelijk behangen met magneetbehang, een makkelijk alternatief voor het magneetbord. Op een ondergrond van vinyl zijn fijne ijzerdeeltjes aangebracht. Alles wat je belangrijk, handig of leuk vindt, hang je gewoon met een magneetje aan de muur.


Breng het behang aan op de deuren van de kast. Hierna blijft er nog een smalle strook over, omdat het behang breder is. Plak deze, als u het patroon wilt volgen, aan het zijpaneel van de kast. Laat daar een nieuwe strook behang op aansluiten. Het is een van de beste manieren om je huis te personaliseren.


Moderne kleuren of vrolijke prints geven direct je persoonlijke stijl weer. Bloemenprints, glamour, streepjes of fotobehang, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat! Er is dus altijd iets wat bij je past.


Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts