vrijdag 6 november 2015

Behang dutch design

Behang dutch design

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


Dan is nieuw behang hetgeen waar jij naar op zoek bent. Als je besluit om een kamer opnieuw te behangen is het natuurlijk wel belangrijk om dit meteen goed te doen. Dutch Wallcoverings is een perfect voorbeeld van een merk dat leuk en fijn behang aanbiedt. Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in één van onze winkels in Rotterdam.


Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 5behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Designers van het welbekende Brooklyn Tins behang maar ook van het concrete behang. Uiteraard mag het sloophouten Piet Hein Eek behang ook niet missen in dit rijtje.


Het NLXL behang is een design behang dat absoluut thuishoort in ieder interieur. Zijde- en grasscloth zijn bedekt met subtiele silhouetten van bladeren. Dimensions is geïnspireerd op geometrie en de natuur.


Geweven draadpatronen worden gecombineerd met hexagonale designs. AG Design is een diverse fotobehang collectie met vele dessins zoals natuur en Disney. Hier vindt u de collectie ag design foto behang. Zeer leuke frisse dessins en zeer snel leverbaar. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt.


Behang dutch design

Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden. Voor het behang zijn luxueuze materialen gebruikt die goed terug te zien zijn in de ontwerpen. Zo maak je van jouw interieur een plek waar je vooralsnog alleen van had kunnen dromen. Bekende merken zoals ESPRIT home, Daniel Hechter, Versace en Porsche design hebben geweldige collecties patroonbehang gemaakt welke je nu kunt bestellen bij wall-art.


Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd geleverd met gratis behanglijm. Stock Dutch Design is van woonwinkel verworden tot een interieur ontwerpbureau.


Behang dutch design

Voor de ondersteuning bij al uw woonwensen en woonideeën. Bestel je nieuwe behang direct in onze webshop. Geen verzendkosten (boven €5-) en een snelle levering.


Daarnaast verkopen wij design behang met de mooiste prints. Behang koop je natuurlijk bij Flinders! Al het behang bij Flinders is van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende behang aanbiedingen of een behang aanbieding op een bepaald merk.


Elke behang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts