donderdag 5 november 2015

Gevoerde gordijnen hema

Wij maken het je zo makkelijk mogelijk om gordijnen te vinden. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Hang de gordijnen zo snel mogelijk op om kreuken te voorkomen en laat ze eerst tot weken uithangen. Zitten er daarna nog kreukels in, neem dan contact op met de HEMA winkel waar je je gordijnen hebt gekocht. Als je de gordijnen hebt gestreken of gewassen, kan HEMA ze niet meer vermaken of repareren. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Op zoek naar verduisterende gordijnen ? Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Voor 21:bestel is morgen.


Gevoerde gordijnen op maat. De gevoerde gordijnen zijn dichte gordijnen waar een voering aan de achterzijde wordt verwerkt. De reden om te kiezen voor een gevoerd gordijn is dat deze voering een bescherming biedt voor uw gordijnen. Iedere gordijnstof kan in de loop van de jaren licht gaan verkleuren.


Bij gevoerde gordijnen wordt er een beschermende voering achter de gekozen stof verwerkt. Deze voering kan in diverse kleuren geleverd worden zodat er een mooi geheel met uw gordijn ontstaat. Omdat wij het bij Linnengordijnen erg belangrijk vinden dat u zo lang mogelijk van uw linnen gordijnen kunt genieten, worden alle 1 linnen (vouw) gordijnen gratis gevoerd. Voordelen gevoerde gordijnen.


Zoals hierboven al genoemd kennen gevoerde gordijnen diverse voordelen. Wist je dat HEMA een gordijnenservice heeft? Deze maakt je nieuwe HEMA gordijnen gratis korter als dat nodig is. Je hoeft alleen de juiste maten door te geven en HEMA doet de rest.


Ook op laat je gemakkelijk je gordijnen op maat maken. Onze gordijnen zijn altijd van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank.


Gevoerde gordijnen hema

Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie.


De normale voering wordt toegepast om de gordijnen extra te beschermen tegen verkleuring. De dikke stoflagen zorgen voor een isolerende werking. Doe de gordijnen zoveel mogelijk dicht om de warmte binnen te houden.


Ze zorgen ervoor dat in de winter de warmte comfortabel binnen blijft. Bij een raam of deur waar het tocht is het daarom ook extra lekker om gordijnen te voeren. In de zomer heeft het ook voordelen. Als het hartje zomer is doe je de gordijnen dicht en dan blijft het binnen juist heerlijk koel.


Heel sfeervol, die gevoerde gordijnen. En door twee betaalbare gordijnen aan elkaar vast te maken, maak je heel eenvoudig zo’n stijlvol gordijn. Ten tweede is het isolerende effect van voeringen groot. Vooral zwaardere voeringstoffen leveren directe energiewinst op. Zeker in de koude wintermaanden.


Gevoerde gordijnen hema

Waarom voer je gordijnen ? HEMA raadt het dan ook aan je gordijnen te voeren. Gewone voering: laat je gordijn mooi hangen, beschermt tegen de zon en is warmte en koude isolerend. Het gordijn hangt voller en krijgt een luxere uitstraling.


Door het gebruik van verduisteringsstof als voeringstof wordt een gordijn niet lichtdoorlatend. Verduisterende voeringstof kan niet gebuikt worden bij dubbele- en driedubbele plooi omdat het gordijn dan te dik wordt om te confectioneren. Gordijnen worden niet standaard gevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts