woensdag 11 november 2015

Bijzonder behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Als je op zoek bent naar bijzonder behang , dan garanderen we je blij te maken. Je vindt hier namelijk een prachtig assortiment van kunst dat speciaal ontworpen is voor jouw muren.


Je kan de volledige collectie online bekijken maar als je twijfelt, of het behang even wilt zien en voelen, kom dan langs in onze winkel in Haarlem. De Mooiste Muren is opgericht vanuit een passie voor bijzonder behang door oprichter Veerle Preyde.

Een saaie muur schreeuwt soms om een kleurtje, maar een muur verven is niet aan iedereen besteed. Een simpele oplossing is om dan te kiezen voor behang. Tegenwoordig zijn er hele bijzondere behangetjes te vinden, eentje met een structuur, fotobehang, een abstract motiefje of retro met bloemen. Favorieten zijn het behang van Ferm Living, Kek.


Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? We ontwerpen alles zelf dus je haalt echt een unieke eye-catcher in huis. Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal.

Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren. Dan kun je beter kiezen voor verf. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen.


Wist je al dat vliesbehang geheel op maat gemaakt kan worden voor jouw muur? Zo ontvang je een behang dat perfect past op jouw wand. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het behang niet te pixelig wordt als het uitvergroot wordt.


Het is afhankelijk van de kwaliteit van de foto tot welke maat deze uitvergroot kan worden en dit wisselt dus per model. Behang koop je natuurlijk bij Flinders! Daarnaast verkopen wij design behang met de mooiste prints. Al het behang bij Flinders is van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Voor het drukken van behang worden verschillende technieken gebruikt.


Handbedrukken is de duurste vorm, daarna komt gravuredruk en de minst dure techniek is screen-printing. Vind hier alle deals in National! Duurzame stickers voor op de muur? Opgelet: deze sprekende prints wil je nú op de wand.


Waarom kiezen voor een effen variant, als het ook wat spannender kan?

MrWoon tipt bijzonder behang met sprekende prints. Met bijzonder fotobehang van FotobehangArt. Een extra raam in je kamer met zicht op de zee, stand of bergen krijgt je met onze bijzonder fotobehang en dat is nog lang niet alles! Onze bijzondere fotobehang brengt zeker een bijzonder sfeer in je kamer. Twee dames van het design trio Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam tonen vol enthousiasme hun Studio Ditte behang ideeen als sloophout, vogelhuisjes, knopen en auto behang.


Exclusieve behangcollecties met vervaardigd met bijzondere texturen, oog voor detail, luxe materiaalsoorten en bijzondere technieken. Omexco met een natuurlijke uitstraling gemaakt van materialen zoals hout, stofsoorten, rieten en bamboes. Voor een bijzonder warme uitstraling.


Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig!


Anna beschikte over een gezond zakelijk inzicht en achter de schermen had zij de touwtjes stevig in handen. Een vrouw aan het roer van een (behangsel)zaak was in die tijd heel bijzonder. Dit voorzichtige teken van de emancipatie legde de basis voor het eigenzinnige en innovatieve karakter dat het merk Eijffinger nog altijd kenmerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts