donderdag 19 november 2015

Opblaas kussen

Opblaasbare kussens - Alle merken! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ontdek ons unieke assortiment kussens.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.

Dit opblaasbaar kussen doet wat het moet doen. Het ventiel bleek aan de onderkant afgesloten, dus moest ik het doorprikken. Daarna pas kon ik het kussen opblazen. Na deze reparatie werkte het kussen goed en was redelijk comfortabel. Hopelijk betreft dit een eenmalig productiefoutje.


Lichtgewicht opblaasbaar kussen kopen. Onze kussens die u moet opblazen zijn allen zeer licht van gewicht en zó compact, dat u ze gemakkelijk mee kunt nemen op reis of naar de camping. Gewone kussens zijn meestal erg groot en onhandig om mee te nemen.

Het Air-Core Hyperlight kussen van Cocoon is een hyperlight opblaasbaar reiskussen met hoogwaardige synthetische omhulling. Het Air-Core Hyperight kussen is door middel van een draaiventiel makkelijk met de mond op te blazen en ook weer leeg te laten lopen. Met slechts gram merk je niet dat je dit kussen bij je hebt. Geschikt als hoofdkussen en als zitkussen.


Nieuw Ophalen of Verzenden. PVC kussen met een fleece hoes voor een optimaal comfort Afmetingen lengte 50cm breedte 30cm en hoogte 10cm Kleur zwart. Opblazen en laten leeglopen gaat heel snel. Reiskussen opblaasbaar is een ideaal kussen voor op reis met het vliegtuig, in de auto of de trein. Het reiskussen is gemakkelijk mee te nemen in de bijgeleverde etui.


Het opblaasbare reiskussen is gemaakt van zacht en comfortabel velours materiaal en voelt daardoor zeer prettig aan en het kussen is compact en licht. Onmisbaar dus in uw reisbagage. Voor 21:bestel is morgen. Vooral als je op reis bent of in een tentje ligt kan een lekker kussen je slaapkwaliteit behoorlijk verhogen.


Van speciale nekkussens voor in het vliegtuig van het merk Cocoon tot de antiallergische kussens in de grappigste vormen van het merk Cuddlebug. Donkerblauw opblaas kussen van het merk Intex. Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bij Campingslaapcomfort vind u naast de luchtbedden ook (opblaasbare) kussens. Ideaal voor op vakantie, onderweg of tijdens het slapen. Op zoek naar een opblaasbare kussen voor op uw luchtbed of om mee te reizen?


Bestel nu bij Luchtbedshop. Dit kussen is gemakkelijk op te blazen en te vullen met water. Vervolgens zakt het naar de bodem en heeft u een heerlijk zitje. Dit pakket bevat twee opblaasbare kussens. In dit pakket: 2x opblaasbaar zitkussen, geschikt voor iedere opblaasbare jacuzzi.


Hierop kan je je hoofd laten rusten en heel comfortabel slapen. Je armen kan je kwijt in de gaten aan de zijkanten van het reiskussen. Het kussen neem je makkelijk mee aangezien het weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien is het in een paar tellen opgeblazen.


Het opblaasbaar kussen wordt door specialisten aangeraden aan mensen die last hebben van een boggel of hernia. Bij het liggen op je rug schuif je het kussen onder de onderrug. Doordat het kussen een beetje meegeeft, kun je een perfect gebalanceerde houding verkrijgen. Ook voor recreatief gebruik is het opblaasbaar kussen een uitkomst. De bovenkant van het kussen is waterdicht, afgewerkt met een zachte flocklaag en de I-beam constructie van het kussen zorgen voor de juiste ondersteuning.


In principe past dit kussen bij elk luchtbe maar gezien de kleurstelling is dit kussen bijzonder geschikt voor de Intex Classic Downy luchtbedden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts