dinsdag 24 november 2015

Dekbedovertrek lavendel

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kortingen tot - - Morgen in Huis.


Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.

De witte lietaer beddengoed zygo dekbedovertrek. Al even zacht als de print: het materiaal! Dit dekbedovertrek is gemaakt zacht en ademend katoen. Het leuke hart kussen is te bestellen in onze webshop.


En je maag krampen zullen afnemen. Lavendel zorgt er namelijk voor dat het spijsverteringsstelsel tot rust komt. Mooie en romantische sfeer.

Ondanks dat het lavendel dekbedovertrek tegen veel medische klachten werkt, is het natuurlijk ook een prachtig dekbedovertrek om te hebben in jouw slaapkamer. Op zoek naar een Dienblad met Lavendel en tuinkruiden? Dekbedovertrek Lavandula is verfraaid met handgetekende lavendel.


Ruim assortiment keuken accessoires! Het witte Lavandula dekbedovertrek is verfraaid met door Marjolein Bastin handgetekende lavendel. Deze bloemen zijn als een baan op het overtrek geplaatst. Een prachtig overtrek dat zorgt voor een frisse look in jouw slaapkamer.


De bloemen hebben mooie blauw- en paarstinten. Goedkoop beddengoed kopen? Het dekbedovertrek is gemaakt van 1 katoen. Outlet en sale aanbiedingen Luxe en mooi beddengoed bestellen?


Geniet van comfortabel bedtextiel! Je voelt en ruikt het lavendel paarse landschap en bent weer terug in dat zomerse vakantiehuisje. Droom heerlijk weg, laat je gedachten de vrije loop en snuif het landschap op.


En dat het hele jaar door, gewoon thuis in je slaapkamer.

Het is heerlijk slapen onder dit mooie katoenen dekbedovertrek in paars met wit. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Scherpe prijzen, snelle levering! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Lavender multi dekbedovertrek heeft hangende lavendel takken in aquarel stijl in verschillende blauwe en paars tinten op een witte achtergrond. De achterkant van het dekbedovertrek is hetzelfde de kussens hebben aan beide zijden in de rechter bovenhoek een bundel van lavendel takken. Laat de lavendel zijn werk doen en kom volledig tot rust.


Pink Lavendel is een stijlvolle warme roze kleur, beetje blushachtig. Ze produceren dekbedovertrekken en hoeslakens in verschillende materialen zoals katoen, katoensatijn en flanel. Een dienblad koop je voordelig online bij hipdekbedovertrek.


Met de uitgebreide keus in dessins biedt Romanette voor iedere klant wel een dekbedovertrek om heerlijk onder weg te dromen. Ons ruime assortiment dekbedovertrekken bevat diverse overtrekken in talloze kleuren en met prachtige dessins. De dekbedhoezen zijn gemaakt van de beste materialen en de maten lopen uiteen van kindermaten tot lits-jumeaux maten. Voor iedere slaapkamer een geschikt dekbedovertrek.


Een soft cotton dekbedovertrek met een stippen opdruk aan één kant en effen aqua aan de andere kant. Het materiaal is ademend en slaapt heerlijk zacht. Van eenpersoons dekbedovertrek (140x200) tot extra lange lits-jumeaux overtrekken (240x220).


Binnen onze satijn-katoencollectie kun je zelfs kiezen voor een dekbed overtrek van 2centimeter. Alles op het gebied van lekker slapen vind je bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts