woensdag 18 november 2015

Decoratie tienerkamer

De laatste decoratie trends. Vind de nieuwste collectie. Meer dan 2tiener kamer meubels. Tiener kamer meubels nu vergelijken. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Een tienerkamer kleed je leuk aan met hippe accessoires en decoratie. Met sierkussens en fotolijstjes wordt het een gezellige slaapkamer. Hang meerdere fotolijsten bij elkaar aan de muur, zodat de muur een echte blikvanger wordt.


Sluit aan bij de Maisons du Monde gemeenschap. Hier vindt u 1tips, inspiratie en decoratie ideeen voor de inrichting van de kinderkamer en babykamer: posters, muurstickers, behang, kinderlampen. Een handige tip is dan ook om de kastruimte niet in de breedte, maar in de hoogte te zoeken.

Zo hou je ook nog eens plek over, voor een staande lamp of andere decoratie ! Toch zijn garderobekasten vaak moeilijk te plaatsen, ga daarom voor een kledingrek. Een kinderkamer is pas écht af met de leukste accessoires. Wat te denken van vrolijke slingers of leuke letters voor aan de muur.


Eigenzinnige kinder- lifestylewinkel met o. Jerma plakbare decoraties en Walldecor stickers. Onze complete tienerkamers bevatten ook een lattenbodem en matras naar keuze. Je merkt het, in onze webshop koop je in slechts enkele klikken een complete kamer voor jouw zoon of dochter! Natuurlijk kan je ook alle meubels los bestellen indien je dat wenst.


Al onze tienerkamers zijn zeer geschikt voor zowel jongens al. Bestel uw tienerkamer accessoires voor tieners bij IKenIK. Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling.


Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden. Van ‘houten’ behang tot fotobehang met een mooie zonsondergang! Je vindt hier de meest variërende stijlen die passen bij de tieners van tegenwoordig.


Inspiratie voor de mooiste tienerkamers.

Door het goed toepassen van kinderkamer decoratie kun je met weinig geld en moeite een kinderkamer heel eigen uitstraling geven. Leuke muurdecoraties voor tienerkamers is moeilijk te vinden en daarom heeft Wall-Art een groot assortiment coole muurstickers speciaal voor tieners! Deze scandinavische merken maken de mooiste producten voor de babykamer, kinderkamer en tienerkamer.


Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook perfect als decoratie in de woonkamer, hal of badkamer. Ook in het maken van leuk kinderservies blinken zij uit! De NISSEDAL wandspiegel is tijdloos en is zowel verticaal als horizontaal op te hangen. En als je de spiegel monteert met scharnieren kan je sleutels en andere kleine spulletjes op haken erachter verstoppen.


Ze wil een echte tienerkamer voor meiden. Oja, en vergeet niet een grote kast voor alle kleding. Zo maak je een coole tienerkamer voor meiden!


Eerder schreef blogger Janna al over tienerkamer voor jongens en gaf ze een aantal tips hoe je het inrichten van een tienerkamer het beste kunt aanpakken. Hieronder volop inspiratie voor zowel jongens als meisjes tienerkamers. Stel zelf je kinderbe (half)hoogslaper of stapelbed samen voor een kinder- of tienerkamer. Kies eenvoudig met of zonder lattenbodem, matras of beddengoed.


Je kunt zelfs eigen kleurpanelen kiezen: bedfrontjes en bedtenten die helemaal passen bij jouw wensen en die van je kind en in een bepaald thema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts