zondag 22 november 2015

Pure & original krijtverf prijs

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Specialistisch advies nodig? De kleurdiepte van Pure en Original is uniek!


Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf.

Bezoek een van onze dealers. Om een dealer in de buurt te vinden, kun je een kijkje nemen op onze dealerpagina. Hier vindt je een overzicht van alle dealers per provincie in Nederlan of in het buitenland.


Ster dealers hebben alle verf op voorraad. Eenvoudig online bestellen. Alsof de ruimte wordt bedekt met fluweel. Een egale matte dekking met een warme en krachtige sfeer, zelfs in de zachtste tinten.


Vandaag bestel is morgen al in huis!

Door de kleuring met natuurlijke pigmenten, ontstaat er een matte uitstraling. Een professionele krijtverf op waterbasis. Gemaakt met 1 natuurlijke en organische pigmenten. Heeft een fluweelzachte uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de verf een zeer diepe, intense en volheid van kleur.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. U moet zich hiervan bewust zijn: in de meeste gevallen is het kopen van een aandeel tegen een lage prijs niet zinvol,. De Pure and Original Kalkverf is verkrijgbaar in diverse verpakkingen.


Bij ons vind je de laatste trends en meest unieke items voor een scherpe prijs ! Classico krijtverf is licht afwasbaar, het beste is de verf te beschermen bij gebruik in de badkamer en keuken. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. De verf is 1 mineraal en gekleurd met 1 natuurlijke en organische pigmenten, dus milieuvriendelijk. De krijtverf heeft een schitterende zeer matte, fluweelpoederige uitstraling. Deze Pure and Original krijtverf is gemaakt met natuurlijke pigmenten.


De toevoeging van krijt zorgt voor de zeer matte poederachtige uitstraling van de verf.

They can provide additional information about our products and are available to assist you with paint and colour selections. Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf. Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning.


Krijtverf kopen bij Praxis. Bij kalkverf zal je namelijk een meer gevlekt resultaat bereiken terwijl het oppervlak bij krijtverf er veel egaler uitziet. Ook is krijtverf anders dan schoolbordverf.


Op een wand met schoolbordverf kan je krijt wel uitwissen maar dit is bij krijtverf niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts