vrijdag 20 november 2015

Rieten wc rolhouder

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. De Goedkoopste Rietjes van Nederland. Voor 13:besteld is vandaag verzonden!


Ontdek ons unieke assortiment toiletrolhouders.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Alle merken wc rol houder. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


De fantastische Decoshoppen manden mogen niet ontbreken in jouw Toilet of badkamer. De rieten toiletrol houder is echt een aanwinst voor in de badkamer of Toilet. Hang de wc -rol op aan het houten hengsel.


De houder kan eenvoudig in uw badkamer of wc worden bevestigd door middel van de sterke zuignap.

U hoeft dus geen onnodige gaten in uw muur te boren! Als u een bestelling plaatst dan zoeken wij altijd het riet bij elkaar uit. De riet soort SRIMIT GREY is de zelfde kleur ook al wijken de foto’s soms af het is het zelfde en het past bijna allemaal bij elkaar! De rieten mand heeft een ijzer framewerk en is ingevlochten met dunne grijze rotan. Een closetrolhouder of wc - rolhouder is onmisbaar in uw badkamer.


Het zorgt voor een hoop gemak en hygiëne. Met kleine details maak je het toilet super ocmpleet, zoals dat mogelijk is met deze wc - rolhouder welke stijl en functionaliteit combineert met duurzaamheid. Deze moderne toiletrolhouder voor wandmontage is afgewerkt met een slijtvaste matzwarte afwerking voor duurzaamheid en zal ongetwijfeld de tand des tijds doorstaan.


Maatwerk meubelen Zit datgene wat u zoekt er niet tussen? Nieuw Ophalen of Verzenden. Wij maken ook rieten en rotan meubelen op maat naar eigen.


Deze leuke rieten wc-rolhouder is een topper uit Sweet Living collectie. De wc - rolhouder is gemaakt van Srimit grey riet en heeft een bruine kleur. Deze rieten wc-rolhouder brengt direct extra warmte en sfeer in je toilet. De collectie van rustic Riet Rattan Rotan bestaat uit van alles speelgoedmanden,wijnrekken ,barkrukken, stoelen ,tafels , keuken manden. De mand is gemaakt van dunne grijze rotan.


Rieten opbergmand voor in de badkamer. De breedte van de mand incl.

Heeft U vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Een wc rolhouder is een heel simpel product, maar er zijn heel veel verschillende soorten wc rolhouders.


Zo heb je staande wc rolhouders , wc rolhouders die je aan de wand monteert, wc rolhouders met klep, wc rolhouders zonder klep, noem maar op. Met deze praktische closetrolhouder heb je niet alleen je. Daarnaast zijn er ook houders verkrijgbaar voor de reserverollen. Het kwaliteitsmerk Zack heeft meer dan verschillende soorten wc - rolhouders in het assortiment op de website van Badkamerstore. Ons assortiment wc - rolhouders Wc - rolhouders zijn verkrijgbaar in diverse soorten.


Om te beginnen heb je keuze tussen de wc - rolhouder met klep en wc - rolhouder zonder klep. De één is niet per se handiger dan de ander. De klep zorgt ervoor dat er geen stof op de toiletrol komt te liggen, maar de wc - rolhouder zonder klep is weer een moderne keuze.


Je kunt bij KARWEI zowel toiletrolhouders kopen die je aan de muur kunt bevestigen, als staande toiletrolhouders. Om handig de toiletrollen uit het zicht te houden, maak je gebruik van de staande toiletrolhouders van KARWEI. Ga voor extra makkelijk en kies een combinatie van wc rolhouder en wc borstelhouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts