vrijdag 27 november 2015

Natuurlijke woonsfeer

Natuurlijke Woonsfeer staat voor een sfeervol interieur met een natuurlijke uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van vachten en huiden van top kwaliteit, hoorn objecten en woonaccessoires. Wij geven interieuradvies en stylen uw woning voor een interieur dat bij u past. En de verkoop van huiden, vachten, hoorns, hoorn artikelen en.


En interieuradvies en styling voor ieder type.

U kunt bij ons met PIN betalen. Geef je huis een unieke en warme sfeer met een prachtige lamsvacht of schapenvacht voor een natuurlijke woonsfeer in uw huis. Nog meer keuze in onze online-shop of winkel. Ook kunt u bij ons terech.


Tevens bieden wij inkoopmogelijkheden in onze groothandel voor wederverkopers. Naast hout zijn er nog veel meer natuurlijke materialen die je kunt toepassingen in huis. Denk aan jute, marmer of bamboe.

Natuurlijk kun je kiezen voor een meubelstuk in dit materiaal, maar een print van een natuurlijk materiaal werkt ook heel goed. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het geeft ook een natuurlijke en knusse sfeer in huis. Geïnspireerd door eerlijke pure en natuurlijke materialen, openden we jaar geleden onze deuren. Een bijzondere, eigentijdse woonwinkel waar met passie de mooiste meubelen en woonaccessoires met zorg worden geselecteerd.


Mede door de snelle levertijden die wij hanteren zorgen wij voor een aankoop waarvan u snel kunt genieten. Irma van de Hulst heeft functies op zijn of haar profiel. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Natuurlijke woonsfeer Nieuw in onze showroom is een gevarieerde collectie dierenvachten, -huiden, -vellen en buffelschedels. Lieve leden, Deze pagina is speciaal voor de verkoop van landelijke accessoires.


Wij hebben geen winkel maar ophalen. Gewijzigd door de gebruiker. Word jij daar gelukkig van? Dan is een natuurlijke woonsfeer echt iets voor jou.


Haal een stukje van buiten naar binnen en creëer met pure materialen en kleuren uit de natuur een prachtige natuurlijke woonsfeer. Kleuren, tinten en materialen.

De kleuren vormen de basis van een rustieke en natuurlijke woonstijl. Bij Sterk Wonen vindt u karpetten voor zowel een natuurlijke , landelijke woonsfeer als voor een moderne of vintage inrichting. Bij een natuurlijke woonsfeer wordt vaak gekozen voor een bouclé karpet in natureltinten of lichtgrijze en beige tinten. Zeer mooi als decoratie en lekker warm.


IJslandse schapenvacht zwart. Bekijk meer ideeën over Pakhuis wonen, Rotan stoelen en Koeienhuid. Linoleum biedt je de zekerheid van een zeer fraaie, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking. Met keuze uit talloze decoratie- en combinatiemogelijkheden, kun je persoonlijke wensen en ideeën voor je interieur volledig gestalte geven. Linoleum is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen als lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute.


De keuze voor een Woonsfeer was logisch. In deze bijdrage vertelt Kim, trotse bewoner van een woning in het project Wormervelden te Wormerveer, over haar keuze voor de VictorWonen Woonsfeer Natuurlijk. Aangekleed met ronde vormen, natuurlijke materialen en op maat gemaakte shutters voor de ramen, creëerde Kim de woning die perfect bij haar. Wij zijn van mening dat het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen absoluut up to date en duurzaam voor de toekomst is.


De esthetisch aantrekkelijke oppervlakken van natuurlijke producten voldoen aan de hoogste ontwerp normen. Geitenhuid nu €2- - Beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts