vrijdag 13 november 2015

Kandelaar aap

Kandelaar aap

Koop nu kandelaars voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. Alle kandelaars vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Kandelaar aap

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Leuke inspiratie hoekjes maken met bijzondere decoratie. Kandelaar Aap goud 190x100x1cm. Dit kandelaar aapje is niet alleen functioneel, maar ook nog eens lekker eigenwijs.


Mix met andere kandelaars , of zet neer als object. Hippe kandelaren in de kleur goud. Hoe leuk zijn deze aapjes? Het zijn echte eye-catchers!


Kandelaar aap

Een goude aap die een kandelaar vasthoudt in de vorm van een banaan. Met deze decoratieve kandelaar creëer jij een aangenaam warme sfeer in de woonruimte. Deze kandelaar past mooi in een oudmodisch ingericht interieur. Gouden aap welke een kandelaar vast houdt. Hier kan een dinerkaars ingezet worden.


Een prachtige kandelaar met aap en palmboom op opzetstuk met kaarshouders. Mooie, doorleefde gouden kleur. De afmetingen van deze kandelaar zijn 2x 1x cm.


Voor echt jungle fans een gouden aap die dient als boekenhouder en als kandelaar. Het gaat om een set van twee stuks. Ook leuk om cadeau te geven.


Ben je op zoek naar een unieke kandelaar ? Ontworpen door Studio PP en verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Deze bijzondere kandelaar heeft plek voor kaarsen en is een ware eye-catcher op tafel. Bezoek onze webshop voor meer aparte design woonaccessoires en cadeaus.


En wat is er nou mooier dan een stijlvolle gouden kandelaar van het Nederlandse merk Kersten op de vensterbank of schouw? Wauw, hoe gaaf is deze kandelaar ! De kandelaar valt lekker op door het aap. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Kies uit 2producten vanaf € 40. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Deze stijlvolle gouden kandelaar creëert een chic jungle vibe in je huis. Een echte eye-catcher in je interieur en kandelaren zijn tijdloos te gebruiken! De kaarsenstandaard is geschikt voor dinerkaarsen.


Zet de kandelaar bijvoorbeeld op een plateau en combineer met rustieke kaarsen. Een mooie zware gouden kandelaar welke net dat beetje extra geeft aan een kaars. Ontdek meer aparte kaarsenhouders en andere hippe design woonaccessoires in onze webshop. Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding luidt het welbekende spreekwoord. Maar deze kandelaar in de vorm van een gouden aap is toch wel echt een plaatje niet?


En ook nog functioneel want hij heeft plaats voor twee kaarsen. Kop iets ongewoons, met unieke items voor aap kandelaar van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy. Online doing goods kandelaar aap kopen of bestellen.


Vanilla fly alluminium kandelaar met aap en hoge kaarsenstandaard in het zwart. Wij hebben veel verschillende kleuren, vormen en materialen kandelaars. Daarnaast vind je bij ons ook kaarsen in veel verschillende modellen en kleuren. Hierdoor vind je niet alleen een kandelaar die past bij je interieur, maar ook kaarsen die passen bij je kandelaars.


Dat allemaal voor verrassend lage prijzen zoals je die van ons gewend bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts