vrijdag 6 november 2015

Gietijzeren uithangbord

Gietijzeren uithangbord

Gratis Verzending en de Laagste prijs! Dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Alle mogelijk combinaties! Ontwerp uw eigen advertentie.


Gietijzeren uithangbord

Het gietijzeren uithangbord van de Naambordensite is van perfecte kwaliteit en worden met liefde gemaakt in ons eigen atelier. Geheel met de hand vervaardigd naar uw wensen. De kleuren van het uithangbord van gietijzer zijn:zwart, heel diepgroen, blauw en antraciet grijs.


Bekijk hieronder onze assortiment nostalgische gietijzeren uithangborden. Winkel in gietijzeren tuinverlichting, ijzeren hekwerken, inrijpoorten of balkon hekwerken en vele tuindecoraties. Naast de winkel zit de werkplaats waar de meeste producten uit de winkel nog ambachtelijk met de hand gemaakt worden. We hebben nu gietijzeren uithangborden met volgbordjes.


U kunt ook uw uithangbord zonder volgbordjes kopen. Mocht u later nog een kindje komen kunt altijd een volgbordje nabestellen. Volgbordjes zijn € 2p. Smeedijzeren uithangborden. Gietijzeren uithangbord roest roestig gietijzer gietijzeren 71x 38.


Vind de beste selectie gietijzeren uithangbord fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzeren uithangbord voor de dutch luidspreker markt bij. Zeer grote collectie gietijzeren artikelen voor binnen en buiten. Van plankendragers tot spaarpotten en tuinmeubelen.


Spandoeken, Borden, Posters va. Dit gietijzeren uithangbord met ronde hoeken wordt voorzien van een buitenkwaliteit vinyl belettering en wordt beletterd aan beide kanten. Vind gietijzeren uithangbord op Marktplaats. Antiek (zwaar) gietijzeren uithangbord.


Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. Zo kunt u een naambordje of uithangbord laten maken met een paar koets, zeilboot en een decoratieve zwaan of kat. Graveer u naam in een landelijk uithangbord of klassiek naambordje en personaliseer deze naar eigen inzicht. Kortom, wilt u landelijke uithangborden kopen of bestellen dan bent u bij Manves aan het juiste adres.


De tekst wordt op de smeedijzeren modellen aan beide zijden van het uithangbord identiek beletter waardoor uw naam niet weg kan slijten of vervagen. Het is echter niet verstandig de smeedijzeren naamborden te poetsen! Onze klassieke uithangborden hebben eerst een zinkbad ondergaan en daarna zijn ze gepoedercoat.


Ook hebben we voor bedrijven grotere uithangborden in onze collectie. Wilt u een logo op uw uithangbord of een andere maatvoering? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Klassieke uithangborden worden voorzien van vinyl letter. Hieronder kunt u eenvoudig uw eigen uithangbord uitzoeken en laten maken naar uw wensen Beletterde uithangborden worden doorgaans snel gelever meestal binnen tot werkdagen.


Zwaar gietijzeren uithangbord met de tekst Welcome. De letters staan in relief op het gietijzeren bord. Kan heel mooi bij de voordeur worden gehangen om de gasten.


Deze lantaarns hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en. Engels gietijzeren smeedwerk voor uithangbord. Weg wegens niet meer gebruik aan gevel.


Een uithangbord is vaak de eerste indruk die klanten van een onderneming krijgen, dus die moet goed zijn. Bij Store Story zijn we gespecialiseerd in grafisch ontwerp en maken we unieke uithangborden voor winkels en horeca. We verzenden door heel Europa. Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij diverse uithangborden ontwikkeld.


Op zoek naar een landelijk naambordje voor bij de voordeur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts