donderdag 19 november 2015

Polyethyleen bakken

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Wat is Polyetheen, ofwel PE kunststof?

Van alle kunststoffen wordt polyetheen, ook wel polyethyleen genoem het meest geproduceerd en het meest gebruikt. Polyethyleen is de meest gebruikte kunststof ter wereld. Binnen de wereld van de kunststoffen behoort polyethyleen tot de familie van de thermoplastics wat inhoudt dat polyethyleen na verhitting plooibaar en vormbaar wordt.


Na afkoelen neemt het dan weer een vaste vorm aan. Wij hebben standaard bakken in vele uitvoeringen. De voorgevormde vijvers van polyester en polyethyleen zijn eenvoudig te plaatsen.


De vijver bakken hebben twee tot drie beplantingsniveaus. Door deze niveaus kunnen planten in verschillende water dieptes geplant worden, want niet alle vijverplanten willen even diep in het water staan.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kunststof bak. Vraag dan naar onze mogelijkheden. Doordat wij snel fabriceren kunnen we snel leveren, tegen scherpe prijzen en een goede kwaliteit!


Naast op maat gemaakte kunststof bakken leveren wij ook bakken met deksel. Ook grote bakken met grote deksels van kunststof zijn leverbaar. Leverancier van alle soorten kunststof bakken zoals magazijnbakken, stapelbakken, euro pallets, jerrycans, vaatwaskorven, enz. Kunststof bakken zijn daarentegen geheel gesloten. Wij leveren bakken en kratten in Euronorm formaat, speciale afmetingen en op maat gemaakt.


Ook de oudere naam polyethyleen wordt gebruikt, en is in feite nog de meest courante benaming bij de producenten en verbruikers van deze kunststof. Vroeger werd het ook wel als polymethyleen aangeduid omdat het ook gezien kan worden als een keten van aaneengeschakelde methyleengroepen. Rechthoekige bak van polyethyleen , verrijdbaar.


De rechthoekige bakken hebben gladde binnen-, en buitenwanden en zijn gemakkelijk te reinigen. Leeg kunnen de bakken in elkaar worden gestapeld om tijdens transport of opslag van lege bakken te besparen. Uit HDPE Plaat en buis kunnen wij diverse soorten bakken samenstellen.


Bakken voor vloeistof opslag maar ook bakken voor bijvoorbeeld leidingverdelers kunnen wij naar uw wensen samenstellen. Naast deze bakken kunnen wij u ook HDPE rioolputten en pompputten leveren. Deze kunnen samengesteld zijn met een bolle of vlakke bodem.


Deze uitgebreide range van toebehoren verschillen niet ten opzichte van onze E-Line (RAKO) plastic bakken food grade serie.

Waarom zou u E-line plastic bakken kopen? Grote bak van polyethyleen met poten De grote bak van hoogwaardig polyethyleen is geschikt voor de tussenopslag en het transport van stortgoederen, kleine onderdelen of textiel. Door de bouwwijze met poten is de bak voor transport eenvoudig onderrijdbaar met een heftruck en kan hij met identieke bakken in stapels van worden gestapeld. Wat je ook gaat serveren of presenteren, in onze ronde en ovalen kunststof bakken is altijd plek. Van bakken voor complete salades tot bakjes voor sausen, tapenades, olijven, fruit of noten, en van emmertjes voor allerlei producten tot echte glazen potten met deksel voor bijvoorbeeld smoothies.


De BAK Weldon digitaal PID is een ergonomisch handlasapparaat, ontwikkeld in samenwerking met de professionele kunststof lassers. Iedere bak kunnen wij uitvoeren met poten, aftapbakje, doorvoeren of (gescharnierd) deksel. Ook mogelijk is een maatverdeling of grondplaat (tegen drijven). Tenslotte zijn er veel standaard kleuren die u zonder extra kosten kunt bestellen.


De polyester bakken kunt u zowel boven- als ondergronds plaatsen. De meeste bakken kan je makkelijk onderling stapelen. Als je dat doet, moet je alleen op de bovenste bak een deksel plaatsen. In de bakken zelf kan je voorwerpen op verschillende manieren verpakken en mogelijk ook stapelen. KUNSTSTOF dozen Gebruik enkel inerte dozen uit 1 polypropyleen (PP) en polyethyleen (PE), zonder weekmakers.


De kwaliteit van onze kunstoflastechniek is hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts