donderdag 26 november 2015

Groene betonverf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Betonverf in kleuren tegen lage prijzen. Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren.


Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur. Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen!

Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst! Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Voor het omschrijven van betonverf kleuren maken fabrikanten gebruik van kleurcoderingen.


Handig, omdat er dan een universele aanduiding is voor elke kleur. De betonverf van Epoxywinkel. Dit model wordt geleverdmet statief adapter voor spindelstatief.


Deze verf is stoot-, kras- en slijtvast en voor zowel binnen als buitentoepassingen geschikt.

Het duurt ongeveer een week voordat betonverf volledig is uitgehard. Na uur kun je de geverfde betonnen vloer wel voorzichtig belopen en belasten met niet al te zware spullen, bijvoorbeeld opbergbakken met tuinstoelkussens of fietsen. Het is beter om de eerste week nog niet te schuiven met zware kasten of de auto in de garage te parkeren. Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings.


In mijn toilet boven en beneden wil ik betonverf aanbrengen. De ondergrond is groene gipsplaat gevuld met kant en klare vuller en ook geschuurd. Bio-based groene verf: plantaardige basis met natuurlijke grondstoffen bij Copperant.


Gehoord van de bio-based groene verf van Copperant? Het is milieuvriendelijke verf, dankzij een plantaardige basis en natuurlijke grondstoffen. Een belangrijke innovatie waar steeds meer vakschilders graag mee werken. Ten opzichte van normale verf zorgt betonverf buiten ervoor dat een ondergrond bestand is tegen vocht, schimmels, groene aanslag en mos. Kijk dus goed welke betonverf je buiten kunt toepassen om van de voordelen te profiteren (zie tabel).


Hieronder volgen nog een aantal tips als je betonverf buiten gaat aanbrengen: Verf met goed weer. Die kunnen zich bij andere merken en leveranciers voordoen als uw erg bijzondere wensen hebt. Voor veel huizen bezitters is de groene aanslag op de gevel of andere objecten een steeds terug kerende ergenis.

Een terras ,gevel of buitenmuren zien er door de groene aanslag erg onverzorgd uit. Het verwijderen van deze steeds terugkerende groene aanslag kost tijd en vaak ook nog een behoorlijk veel geld. Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw. Ook kan je de muren een stoere beton uitstraling geven.


Hoe je dit doet lees je hieronder. Veel mensen gebruiken namelijk voor dit deel van het balkon ook een balkonverf. Dat geeft altijd problemen, omdat een betonverf niet ademend is.


In het beton zit altijd vocht en het vocht zal ook naar beneden een uitweg zoeken. Als deze laag afgesloten wordt en het vocht niet kan verdampen, zal de verf gaan bladderen. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts