dinsdag 17 november 2015

Grondlak

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Grondverf tegen lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hiermee leg je een goede basis voor de verdere opbouw van het verfsysteem. Zie het artikel Schilderen - Verven of beitsen van hout voor de opbouw van je verfsysteem.


Grondlak

Universele grondverf op basis van alkydhars. Bekijk alles specificaties! De grondverf zorgt voor een goede hechting tussen het hout en de laklaag en vult kleine oneffenheden op.


Gratis verzending vanaf euro. Sikkens grondlak wit 75L is een een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars met een hoge dekkracht. De grondlak is weervast en vochtregulerend en hecht goed op diverse ondergronden. Deze vochtregulerende grondlak op basis van alkyd is van professionele kwaliteit en heeft een zeer goede dekking. Toe te passen op vrijwel elke houtsoort en metaal.


Geschikt voor binnen en buiten. Na droging glad schuren met schuurpapier korrelgrofte P220- P2en stofvrij maken. Afwerken met lagen Sikkens Buitenlak Zijdeglans.


De laksystemen van Nexa Autocolor zijn enorm flexibel. Sikkens grondlak buiten wit 7ml is een matte grondlak op de basis van alkydhars voor het aflakken van uw buiten houtwerk. Het biedt goede hechting op de ondergron heeft een goede vulling en is uitstekend schuurbaar. Gebruik het voor een perfect eindresultaat als grondlaag voor licht kleuren van Sikkens Buitenlak Hoogglans en Zijdeglans. Als 4-seizoenen grondlak op hout en overgrondverf c. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de Wijzonol 4SO Hoogglans een strak vloeiend resultaat oplevert.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Bestel hier verfspullen online. Mammoet Coatings biedt een ruim assortiment met de beste primers en fillers ( grondlak sets) voor uw herstel klus direct uit voorraad leverbaar.


De lak heeft een mooie vloei, is gemakkelijk te verwerken en hecht erg goed. Verder is de grondlak hoogvullend en heeft hij als eigenschap een zeer goede kantendekking te hebben. Prolac autolakken, u kunt bij ons terecht voor autolak, grondlak , blanke lak, Roberlo, Autoschade en nonpaints. Dit product is dus zowel een grondverf als een voorlak.


Grondlak

De lak is op basis van alkydhars en is daarom geschikt om buiten te gebruiken. Met deze grondlak zorg je ervoor dat de uiteindelijke glans, nadat je de aflak hebt aangebracht, een stuk beter is. Wel is het belangrijk enkele stappen te volgen, zodat uw grondlak goed wordt aangebracht. Maak het scooteronderdeel dat u wilt lakken grondig schoon met water en een ontvettend schoonmaakproduct.


Om de werking van het hout voldoende te kunnen volgen, worden hoge eisen gesteld aan een grondverf. Leverbaar in : Wit en Grijs. Verkrijgbaar in 2ml, 5ml, liter en liter verpakking. Dit zorgt voor een perfecte basis voor een langdurig mooie uitstraling. Bovendien neemt de kleurintensiteit toe bij gebruik van deze grondlak.


Deze grondlak vloeit egaal uit, isoleert het hout en dikt niet in, doordat het een 1-componentig product is. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. SPARVAR GRONDLAK Wit 4ml. Spray als ondergrond voor metaal, hout, metselwerk en meeste kunststof materialen, Sparvar Acryl Hars Sprays zijn onmiddellijk droog,.


Vulgrond: vulgrond is een vochtregulerende, hoog vullende grondlak voor buiten. Deze grondverf is uitermate geschikt voor hout vanwege de ideale vulling van de houtporiën. Wanneer je op zoek bent naar een vulgrond dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Devesol HS Vulgrond van Drost.


Bij Praxis kies je uit de beste grondverf van merken als Flexa, Histor en Wijzonol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts