vrijdag 13 november 2015

Glazen stolp 30 cm

Kies uit producten vanaf € 199. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Info over glazen stolp cm. Resultaten van zoekmachines!

Zijn handgeblazen, zitten oneffenheden in van het maken, geven de stolpen charme, doorsnee is cm. Het zijn er twee, 1per s. Plaats deze prachtige glazen stolp van Riverdale op een centrale plaats waar je er niet zomaar voorbij kunt lopen en je zult verbaasd staan van het resultaat. Stolp Romance Clear is gemaakt van glas en heeft een diameter van centimeter. Deze stijlvolle stolp is gemaakt van dik glas en is van het merk Riverdale. Met een stolp kan je je persoonlijke schatten een waardige plek in huis geven.


Vooral grote glazen stolpen zijn populair. Zet grote glazen stolpen in een kast, of op een salontafel en er ontstaat echt een eye-catcher, waarmee je indruk kan maken.

Onder een glazen stolp past ontzettend veel. Ons assortiment bestaat zowel uit antiek glazen stolpen als handgemaakte moderne stolpen , in verschillende afmetingen. Wij kunnen vele artikelen in een stolp plaatsen. Zeer populair zijn de opgezette vlinders in stolp. Maar ook insecten, opgezette vogels, schelpen en vele andere items zijn zeer stijlvol in onze glazen stolpen.


Deze stolp heeft een naad en is dus niet uit stuk geblazen. Jaren het onderbord is een stuk ouder. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Prachtig om een taart op te serveren maar ook erg mooi voor cupcakes, petits fours en kleine hartige hapjes. Wit porselein, door de verlijmde voet niet geschikt voor de afwasmachine. NB: de kwetsbare stolp met de hand afwassen. Decoratieve glazen stolp met afgeronde bovenzijde.


Als interieurontwerper weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat een glazen stolp mooi moet zijn. Glazen stolp online kopen? Uw dierbare bezittingen wilt u met een glazen stolp immers er mooi uit laten zien.


De glazen stolpen van luxurybynature. Met een elegante glazen stolp geef jij een sfeer van tijdloze elegantie aan het interieur van de keuken of woonkamer. Dit model met de naam Seth uit de.

Plaats de stolp over bijvoorbeeld een groepje decoratie kerstboompjes, of over een mooi porseleinen beeldje. Direct een bijzonder effect. Het gaat hier om een handgemaakt product, dus er kunnen kleine afwijkingen zijn ten opzicht van de productfoto. Presentatie vaas stolp ecoglas cm.


De houten plank is voorzien van een gleuf waar de stolp in rust. De kaasstolp en plank hebben een gezamenlijke hoogte van cm. Gebruik de plank om uw kaasplankje op te serveren en dek deze af met de stolp. Met deze stolp op een houten plateau kun je op een gemakkelijke manier een gezellige sfeer creëren in huis.


Zet er bijvoorbeeld een lichtsnoertje, een klein plantje of een kaars in! Er zijn allerlei manieren om deze stolp er leuk uit te laten zien. De stolp is gemaakt van hoge kwaliteit glas en heeft een stevige houten voet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts