vrijdag 20 november 2015

Landelijke kindertafel

Shop direct moderne kindertafels online. Beslist de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Tafels voor lage prijzen online.


Bekijk alle kindertafels van alle winkels eenvoudig online.

Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Kies uit producten vanaf € 380. Queen Anne poten geheel geschilderd in kleur of met een eiken bla betonlook bla of vergrijsd blad.


Bij Kidsidee zijn we altijd op zoek naar de mooiste en meest praktisch kindermeubels. Landelijke kindertafeltjes van kidsidee. We zijn daarom super trots dat wij de landelijke kindertafel in onze collectie hebben, die je ook in de woonbladen ziet staan.


Deze kinderstoel met kindertafeltje is echt uniek!

Want dit landelijke juniorsetje is gemaakt van gerecycled oud sloophout, bijv teakhout met originele verf. Dus nooit een zelfde kinderstoel! Het kindertafeltje maakt de meubelset helemaal compleet! Elke kinderstoel en kindertafel is uniek maar past door de geheel eigen signatuur perfect bij elkaar. Het onderstel van de 1e tafel in de kleur Melk matte lak van L`Authentique en met een whitewash blad afgewerkt met lagen matte sealer van L`Authentique is het blad sterk en goed schoon te houden.


De houten kindertafel is los of, samen met het kinderbankje Vlin, als set te bestellen. Bekijk onze scherp geprijsde selectie praktische en stevige kindertafels. We hebben ze in allerlei formaten, uitvoeringen en materialen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


In een handomdraai bij u geleverd. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Stijlvolle kindertafel en twee stoeltjes De BEBOONZ kindertafel en twee stoeltjes zijn functionele meubelen voor kinderen vanaf drie jaar. Het unieke design met de combinatie van blank hout, de witte vlakken en de zwarte klepdeksels maakt de meubelset een aantrekkelijk kindermeubel voor vrijwel ieder interieur: van industrieel tot landelijk en van van urban modern tot scandinavisch.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De kindertafels zijn ook voorzien van een gat in het midden, waardoor je een parasol kunt installeren om jouw picknicktafel van extra koelte te voorzien.

Om er zeker van te zijn dat de kinderen lang kunnen genieten van hun meubeltjes, werden uitsluitend stevige en degelijke materialen gebruikt. Kindertafels en kinderstoelen in duurzame materialen. Rechthoekige kindertafel Rekenen Oranje. Dit kindertafeltje is echt uniek, want het is gemaakt van gerecycled oud sloophout, bijv teakhout met originele verf.


Het bijbehorende kinderstoeltje maakt de meubelset helemaal compleet! Handgemaakte landelijke Sidetables, met fantastische robuuste bladen. Zo goed als alles is in overleg mogelijk. Rechte poten, gedraaide poten, quee ann poten, met of zonder laden.


Onderstaand enkele voorbeelden uit ons assortiment. Merendeel kunnen we ieder gewenst formaat leveren. Kidsplaytables is marktleider en specialist op het gebied voor het inrichten en het leveren van uw kinderhoek, kinderspeelhoek en kindermeubels voor de kinderopvang.


Waarschijnlijk ben je dan een grote fan van de landelijk wonen woonstijl. Je zoekt naar de juiste combinaties voor een heerlijke sfeer in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts