woensdag 11 november 2015

Japanse paneelgordijnen

Bekijk het gehele assortiment paneelgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Bestel gemakkelijk en snel op beslist.


Japanse panelen of paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die over elkaar heen schuiven. Meer dan 1winkels tot uw dienst.

Met stijlvolle paneelgordijnen kan je een ruimte optimaliseren, open opbergruimte verbergen of gewoon je kamer beter organiseren. Paneelgordijnen : een streepje kleur in je kamer. Onze designs zijn erg stijlvol en we hebben zeker iets dat bij je persoonlijke smaak past. De kleurrijke ULLASTINA is ideaal als je iets geks wil.


Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen.


Japanse panelen in Veldhoven De collectie Japanse panelen weerspiegelen de minimalistische, strakke lijnen van het Oosten.

De gehele collectie beslaat mooie eigentijdse rolgordijnen, paneelgordijnen en verticale panelen van 2mm, die gemaakt zijn van een uniek materiaal: washi, welke een opvallende uitstraling heeft. Ons professionele plaatsingsteam bevestigt ze aan uw plafond of muur met een railsysteem. Een paneelgordijn bestaat uit een aantal identieke, verticaal, verschuifbare panelen.


Zodat u zorgeloos kunt genieten van prachtige Japanse wanden! Daarnaast kun je paneelgordijnen ook gebruiken als afscheiding in een kamer. Deze gordijnen zijn namelijk lang en kunnen eenvoudig worden verschoven.


Door de kleuren of motieven kun je een paneelgordijn ook gebruiken als smaakmaker in je woonruimte. Japanse washi paneelgordijnen , Japanse washi rolgordijnen en Japanse washi lamelgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, maar er zijn maxima gesteld aan de breedte en hoogte van de gordijnen. De maximale breedte en hoogte van de Japanse washi gordijnen zijn afhankelijk van het aantal segmenten ( paneelgordijnen ) en lamelbreedtes. De prijs van paneelgordijnen is natuurlijk afhankelijk van het aantal lopende meter, de gekozen afwerking en het aantal rails. Logischerwijs zullen op maat gemaakte panelen ook duurder zijn dan de kant-en-klaar varianten.


Deze verwijzing naar het Oosten duidt op de oase van rust die ze brengen in uw interieur. Paneel- en rolgordijnen zijn ook goed te combineren. Hierdoor heeft u een uniek paneelgordijn en creëert u een optimale afstemming binnen uw interieur. Doordat u de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven, bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer en ontstaan er bijzondere lichteffecten. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor nog meer speels licht effect.


De panelen zijn voorzien van aluminium of houten baleinen en krijgen daarmee een zeer eigentijdse uitstraling.

Hunter Douglas (moederbedrijf Luxaflex). De filtering en wering van het licht geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor een unieke lichtinval en de nodige privacy gegarandeerd is. Transparante paneelgordijnen filteren het licht en bieden toch nog uitzicht naar buiten.


Semi transparant paneelgordijnen filteren het licht mooi en bieden toch privacy doordat de doorkijk beperkt is. Verduisterende paneelgordijnen bieden veel veel privacy en kunnen ook op een slaapkamer gebruikt worden. Onaantrekkelijke aspecten met paneelgordijnen verhullen. Open kasten en rekken kunnen makkelijk worden verborgen door het ophangen van een paneelgordijn. Zo ziet alles er netjes en opgeruimd uit.


In België worden ze al een paar jaar geleverd. En deze hangen gewoon aan rails. Ben zelf nieuwsgierig of ik het niet zelf kan maken daarom mijn vraag. Deze website maakt gebruik van cookies.


Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts