maandag 30 november 2015

Raamfolie eenzijdig doorzichtig

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Bekijk snel ons assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier.


Sunblock glasfolie heeft een garantie tot maarliefst jaar! Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Betaal slechts € verzendkosten.


Spiegelfolie is dé oplossing als u inkijk wilt voorkomen. Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. De verbazingwekkende eigenschap van de folie is dat mensen aan de binnenzijde van het raam dwars door de folie heen kijken. Hierdoor valt reclame op zonder belemmeringen voor het zicht.


De raamfolie wordt toegepast op voertuigen, gebouwen en in winkels. Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Uiteraard is ook dit door doorzichtige glasheldere plakfolie geschikt om op ramen te plakken.


Het transparante raamfolie gaat een lange tijd mee. Het raamfolie beschikt over een sterke kleeflaag en zal niet snel loslaten. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Raamfolie eenzijdig doorzichtig

Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. De uitvoerder was een vriendelijke en rustige man die zijn werk uitstekend heeft gedaan. Hij heeft de glaslatten op een scherpe manier afgesneden en de overtollige verfresten keurig verwijderd.


Doorzichtig folie voor op ramen Het folie is niet alleen leuk in een groot pan ook op de ramen van je huis zal het voor een vrolijk aanzicht zorgen. In kleine kamers kies je best voor raamfolie. Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes nodeloos verkleinen.


Maar tegenwoordig kent raamfolie zoveel andere toepassingen dat ze ook in grote ruimtes als een living of keuken de voorkeur verdienen. Raamfolie en plakfolie kopen bij GAMMA. Aanbrengen van het raamfolie. De (professionele) folies uit ons assortiment zijn gemakkelijk aan te brengen op het raam. Er wordt natuurlijk een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het raamfolie kunt aanbrengen.


Raamfolie eenzijdig doorzichtig

Daarnaast is het handig om met het anti inkijk folie ook direct een rakel mee te bestellen. Kies uit producten vanaf € 299. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Vraag dan eerst bij jouw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie.


Dit in verband met eventuele thermische breuken! Mocht het zelfklevende raamfolie na ontvangst om wat voor reden, toch niet bevallen. Dit doorzichtige folie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden.


Info over eenzijdig doorkijk raamfolie. Resultaten van zoekmachines! Dit product is voorzien van een zelfklevende lijmlaag die je door middel van water gemakkelijk vast kunt plakken. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte). De meeste folie die we verkopen aan onze klanten is transparant met een mooi motief erin. Maar dan niet in de betekenis van doorzichtig.


Er komt nog wel licht doorheen, maar dan diffuus. Als je liever een andere kleur folie hebt, dan kan dat natuurlijk ook. In onze webshop kun je kiezen uit glasfolie uit de volgende kleurfamilies: - Transparant. ESVO heeft het ruimste assortiment doorzichtig zeil in de duurzaamste én helderste kwaliteit plastic.


Raamfolie eenzijdig doorzichtig

Ons hoogkwalitatieve doorzichtig zeil is de meeste hoogwaardige transparante plastic folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts