vrijdag 27 november 2015

Kleuren ford kuga

Zoek naar ford kuga op de nieuwe KensaQ. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Bekijk het interieur, exterieur en de verschillende kenmerken of stel je ideale Kuga nu samen. Ford Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Ford Lease.

De getoonde vanafprijzen zijn altijd inclusief BTW en zijn, tenzij anders weergegeven, gebaseerd op een looptijd van maanden en 10. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Voor meer informatie, bekijk onze voorwaarden. Ford levert de nieuwe generatie Kuga in twaalf kleuren , waaronder Diffused Silver en Sedona Orange.


De kleuren Blue Panther, Lucid Red en Star White levert Ford alleen op de Vignale. Zoals gezegd heeft Ford drie hybride aandrijflijnen in de aanbieding. Ford kent onder een kleurcode veelal diverse kleuren ! Let goed op de kleurbenaming!

Is de kleurcode niet te herleiden kunnen wij de kleur ook voor u inmeten! Schade aan Ford zelf herstellen? Verfijn hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. De nieuwe Kuga beschikt over technologieën en updates om rijden eenvoudiger, veiliger, aangenamer en betaalbaarder te maken, aldus het persbericht.


Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Dit systeem kent naast de gebruikelijke navigatie- en audiomogelijkheden een stembedieningsoptie. ALL NEW KUGA Afzonderlijke opties Opmerking Trend Titanium ST-Line X Vignale Prijs in € excl.


Dit is geheel nieuwe, derde generatie van de Ford Kuga. De auto lijkt qua uiterlijk sterk op de nieuwe Focus en deelt ook veel techniek met dat model. In de aanloop naar de introductie opent Ford alvast de configurator van de gestekkerde Kuga. De plug-in Kuga wordt immer met de 5-liter PHEV aandrijflijn met een gecombineerd vermogen van 2pk geleverd. De nieuwe Ford Kuga verschijnt met reguliere EcoBoost benzinemotoren en voor het eerst als plug-in hybride op de Nederlandse markt.


Uw Ford op sommige plekjes even met wat lak bijstippen met originele Ford lak? Wij leveren de originele lakstift in uw Ford kleur.

Pas op met aftermarket en of namaak kleuren , deze zullen nooit zo dichtbij komen als de originele Ford lakstiftkleur. Vergelijkbare zoekopdrachten voor ford kleuren. De Ford Kuga kan ook geleverd worden met hybride aandrijflijnen. Deze hybride heeft een vermogen van 2pk (1kW) en kan ruim kilometer volledig elektrisch rijden.


Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt, meer dan behendig. Verkrijgbaar met Fords nieuwste Plug-in Hybrid technologie, voor een schonere, stillere, meer verfijnde benadering van SUV-rijden. Met een scala aan slimme hulptechnologieën en ontwerpfuncties die passen bij een actieve levensstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts