donderdag 11 september 2014

Zon reflecterende folie

Het is Sale bij de Bijenkorf! Zij geeft ook daglicht (lux) en veroorzaakt verkleuring (ultraviolet). Kortowat willen we wel van de zon en wat niet? Deze zonwerende folie voorkomt hinder van de zon. De warmtewerende folie kan tot zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.


Onze reflecterende folie heeft deze eigenschappen ook.

Doordat onze folie de straling van de zon meteen reflecteert en ook een mate absorbeert krijgt u een unieke manier van zonwering genaamd reflecterende folie oftewel zonwerende folie. Wij hebben meerdere soorten reflecterende folie in ons assortiment. Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten.


Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar lichtwering. Zon zal namelijk gewoon door het glas komen alwaar het voor bijv luxaflex wordt opgenomen.


Zonwerende folie zal niet werken.

Deze warmt op en zal middels straling de ruimte alsnog opwarmen. Kort gezegt binnen zonwering bestaat niet. Raamfolie Expert werkt met diverse kwaliteitsfolies, allemaal met het beste effect en speciaal geschikt voor een unieke toepassing. Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet- reflecterende folies. Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie.


Deze neutrale of getinte raamfolies kunnen tot van de warmte buitenhouden, afhankelijk van het type warmtewerende en zonwerende folie. De warmte wordt voor een groot deel gereflecteerd door de folie waardoor de rechtstreekse warmte die binnenkomt miniem is en het serre-effect vermeden wordt. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraaje creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie.


Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. De andere folie komt over het raamwerk en heeft als gevolg dat de lucht tussen beide (glas en folie ) voor een goed thermisch effect zorgt. De lengte kun je zelf kenbaar maken in het keuze menu. Verder kun je kiezen uit twee soorten folies , namelijk het zelfklevende waarbij er dus een kleeflaagje aan de achterzijde zit, of het statische zonder kleeflaag.


Bent u op zoek naar warmte reflecterende folie voor uw bedrijfspand? Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst. Zoekt u een warmte reflecterende folie om energie te besparen tot wel ? Bij CD Design bent u aan het juiste adres.

In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten blij gemaakt met onze warmte reflecterende folie. Deze gemetalliseerde folies hebben absorberende en reflecterende eigenschappen. Er bestaan vele soorten raamfolies voor diverse toepassingen. Zon - en warmtewerende zilver getinte folie binnen.


Dit is het type folie met de beste warmtewering en reflectie. Door de reflecterende elementen is deze folie (overdag) inkijkweren waardoor uw privacy beter wordt gewaarborgd en het zicht op beeldschermen binnen het kantoor sterk verbeterd wordt. Het zicht naar buiten blijft helder. Tevens zorgt de zonwerende folie voor een isolerende functie waardoor de tempratuur in uw huis of kantoor aangenaam blijft.


Voor welk type glas is de zonwerende folie geschikt? De zonwerende folie is geschikt voor alle type ramen. Wij leveren niet de goedkope screenprotector folie die niet ontspiegeld is. Wij garanderen u de beste kwaliteit folie. Ook innoveren wij, ons nieuwste product is de Clickfolie, deze ontspiegelde screenprotectors zijn ideaal voor de laptop en grotere monitor: u hoeft de screenprotector folie niet te plakken!


Heeft u last van de warmte via uw (Velux) dakraam? Geniet weer van uw dakraam, zonder de warmte! LX-en LX-folie Sommige mensen vinden het vervelend dat het folie zo duidelijk zichtbaar is en zijn op zoek naar een warmtewerende folie die wel de felle zon en de warmte tegenhouden maar waarvan je eigenlijk niet kan zien dat hij er zit.


In dat geval is LX-erg geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts