dinsdag 30 september 2014

Spaghetti deurgordijn

Spaghetti deurgordijn

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Draadgordijnen zijn op vele manieren toepasbaar, als raamgordijn, als deurgordijn , als ruimte verdeler en natuurlijk als een decoratie in een kamer of een kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten van 90x2tot 300x500.


Spaghetti deurgordijn

Een spaghetti mat bestaat uit dunne harde spaghetti slierten die een zeer goede schrapende werking hebben. Hierdoor kunt u uw schoenen, laarzen of ander schoeisel zeer grondig reinigen. Omdat de spaghetti mat waterdoorlatend is kunt u de spaghettimat zowel binnen als buiten gebruiken. Deze spaghetti mat is een van onze populairste in het. Wanneer u een onopvallend maar modern vliegengordijn wil ophangen is dit witte deurgordijn een prima optie voor u. De dunne witte-transparante slieren zijn niet.


Vliegengordijn PVC spaghetti wit-transparant 90x220cm. Er zijn veel vliegengordijnen die onder de noemer pvc vallen. Zo heb je zachte, zeer buigzame strengen van PVC, maar ook strengen die gemaakt zijn van harde kunststoffen. Het is natuurlijk aan jou wat voor soort vliegengordijn er in jouw huis komt te hangen.


Wil je bijvoorbeeld een deurgordijn met van die dunne spaghetti sliertjes. Lesli PVC Deurgordijn Spaghetti Wit 90x220cm. Kies voor gemak, kies een kant-en-klaar vliegengordijn. Kant-en-klaar deurgordijn van hoogwaardige zware. De verschillende grijstinten geven het gordijn een luxe uitstraling waardoor het naast praktisch ook decoratief te gebruiken is.


Het deurgordijn past in elke inrichting met zijn neutrale kleur. Een deurgordijn is dus ideaal om bij lekker weer je deur gemakkelijk open te houden. Zeer prettig in gebruik is dit vliegengordijn met dunne slierten. Zelf een vliegengordijn maken van textielgaren is leuk werk en niet moeilijk.


Spaghetti deurgordijn

Daarnaast is een zelfgemaakt deurgordijn toch iéts origineler dan het traditionele kralengordijn. Door in de lange slierten garen knopen te maken die per rij verspringen, ontstaat een bijzonder effect. Hoe je zo’n weitasknoop moet knopen kun je zien in de. Daarom zijn de touw gordijnen en de draad vliegengordijnen vaak verkrijgbaar in vele variaties en kleuren.


Zo kun je je draadjesgordijn mooi en sfeervol combineren met je woonaccessoires en woon inrichting. Bestel hier je favoriete draad deurgordijn online en wij zorgen ervoor dat deze zo gauw mogelijk bij jou thuis of op het werk bezorgd wordt! Luxe vliegengordijn in een royale maat.


Dit spaghetti vliegengordijn is gemaakt van buigzaam kunststof draden. Het vliegengordijn heeft een dubbele rij strengen (zie foto 3). Mooie PVC Spaghetti deurgordijn in twee kleuren. Dat is de reden waarom de Klezzer community jou helpt door het schrijven van kwaliteitsreviews over producten die ze in bezit hebben.


Helaas heeft de Klezzer community nog geen review geschreven over Sunburst - Spaghetti Deurgordijn 2Grijs. Kom terug naar Klezzer nadat je Sunburst - Spaghetti Deurgordijn 2Grijs hebt gekocht en laat anderen. Koop nu en betaal pas over dagen! Het draadgordijn wordt vaak voor meerdere doeleinden ingezet.


Het is een decoratief gordijn wat veel wordt gebruikt om een afscheiding te creëren, vaak wordt het gebruikt door winkels, horeca bedrijven en beurzen waar wanden en etalages decoratief met deze deurgordijnen worden aangekleed. Zie je het niet zitten om je vliegengordijn zelf te monteren of heb je geen tij dan schakel je gewoon GAMMA Klusservice in. Heb je onze bezorgservice al ontdekt?


Horgordijnen koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts