woensdag 10 september 2014

Passepartout 50x50

Wij hebben een zeer Ruim Aanbod met Extreem Lage Prijzen. Bestel vandaag nog online. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen!


Altijd korting op je basisverzekering.

Een passe-partout voor uw fotolijst 50x50. Welk formaat passe-partout heeft u nodig ? U bestelt dan een passe-partout 50xcm. We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in.


Deze instellingen kunt u altijd wijzigen. Standaard passepartout x 50cm in kleuren creme, wit of zwart. Passepartout 50xikea brattby nieuw in verpakking stuks.

De juiste passe-partout bestellen op uw fotomaat was nog nooit zo eenvoudig. Wij verkopen alle maten en kleuren. De goedkoopste van Europa ! Passe partouts voor iedere lijst of wissellijst!


De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk passe partouts voor de wissellijsten. Maak een statement met de fotolijst 50x50. Of het nou gaat om die ene kale muur aan het einde van de gang, of die plank boven je bed die wel wat extra’s kan gebruiken, de fotolijsten 50xmaken elke ruimte bijzonder. De passepartouts zullen met de grootst mogelijke zorg en precisie op maat worden gesneden. Voor meer informatie over een passepartout op maat kun je contact opnemen met de medewerkers van Fotolijst.


Zij staan altijd graag voor je klaar en voorzien je van passend advies. Via onze webwinkel kun je eenvoudig passepartouts. Onze passepartouts zijn van hoge kwaliteit, zuurvrij en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.


Verzenden voor risico koper. We hebben lichtgrijze, witte en zwarte passepartouts , allemaal met een witte kern. De witte zijn puur wit en alle kleuren zijn verkrijgbaar voor lijsten met de afmetingen 21x3 30x4 40x5 50xen 70x100.


Er wordt voor de passepartouts speciaal karton gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Voor kunstwerken dient het karton zuurvrij te zijn om het kunstwerk niet aan te tasten.

Doorgaans wordt wit of een lichte kleur het meest gevraag uiteraard zijn alle kleuren mogelijk, afhankelijk van wat je het beste vindt passen bij jouw foto of kunstwerk. Kies voor een passepartout van HORNBACh om jouw foto’s in te plaatsen. Alle passepartouts worden kan en klaar gelever dus heb jij er geen omkijken meer naar. Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan passepartouts waar jij altijd in slaagt!


Ontwerp uw passepartout met één of meerdere openingen. Maak de passepartout openingen kleiner dan de foto, dan valt de foto niet door de opening. Easy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 50xcm.


Deze (foto)maat is gelijk aan de glasmaat van de lijst. Houd er rekening mee dat er altijd een stukje van de lijstrand over de afbeelding valt. Wil je deze overlap voorkomen?


Fotolijst gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts