maandag 29 september 2014

Passe partout voor foto's

Passe partout voor foto's

Boek het Passe-partout , Oedelem. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Vind hier alle deals in National!


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De schuine snede van elke passe - partout is bijzonder opvallen geeft je foto diepte en trekt de aandacht van de toeschouwer. Een passe partout is rand voor om een foto of posters. Deze rand zorgt voor opvulling in de fotolijst als een foto bijvoorbeeld niet goed past doordat deze kleiner is.


Ook kunnen passe partouts worden gebruikt om een foto een extra effect te geven. Verzamel negen van je favoriete foto’s in de kleinste fotocollage van ons assortiment. De Instawall print wordt met een fine-art printer gedrukt op 1grams, mat papier en omlijst door een wit passe - partout en houten fotolijst.


Wilt u een passe partout kopen voor in uw fotolijst of wissellijst? Bij de Passepartoutwebshop vindt u vele soorten passe partouts in verschillende kleuren en maten. Passe - partout Wit voor foto en lijst. Bestel uw witte passe - partout en fotolijst nu met flinke korting en GRATIS verzending.


Fotolijsten Online gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Fotolijsten Online voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Concurrerende prijzen voor uw passe - partouts. Een Gunnar Fkost een flinke investering, maar omdat wij geen duur pand huren, kunnen we passe - partouts toch tegen scherpere tarieven maken dan lijstenmakerijen. Omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we bovendien op de wensen van klanten inspelen en hanteren we een zeer snelle levertijd.


Speciaal voor passe - partouts op maat hebben wij een grote volautomatische snijmachine waar we de door u gewenste maat invoeren en deze machine met veel precisie de passe partout op maat uitsnijdt. Voor een meer stijlvollere uitstraling en extra dimensie kiest u voor een passe partout met witte kern. Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op. Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout. Er is geen vaste regel voor de maten van een passe - partout , maar wel een aantal vuistregels voor de verhouding tussen de breedte van de lijst, de breedte van de passe - partout rand en maat van het in te lijsten kunstwerk.


Houd er rekening mee dat een passe - partout deels in de sponning van de lijst valt. Deze omlijsting, gemaakt van museumkwaliteit-karton, zorgt voor ruimte tussen het lijstprofiel en de foto. Dit zorgt voor een rustiger beeld en geeft het totaal meer body. Al onze passe - partouts zijn zuurvrij en bewaren uw poster of foto. Wanneer u de grootte van uw passe - partout kiest, gaat u uit van de afmeting van de lijst en de grootte van de poster.


Voor een passe - partout van 30x40cm kiest u een passe - partout van dezelfde maat, waar onze posters van 21x30cm perfect in passen. Meerdere vensters per passe - partout zijn mogelijk. Foto Loek adviseert prints op te (laten) plakken voordat ze achter het passe - partout worden gemonteerd. De maximale maat voor een passe - partout is 100×1cm. Fotolijsten met foto en passe - partout op maat Jouw perfecte foto met lijst en passe - partout hang je nu met myposter professioneel in de afmeting naar wens aan elke muur.


In de online product-designer kies je je design, en in de omvangrijke lijstengalerie vul je hem aan met een lijst en de gewenste passe - partout met een breedte van maximaal 15. Belangrijke informatie waar je op moet letten. Individueel op maat gesneden en passe - partouts van museumkwaliteit bij.


Pak je foto - liefst een vergroting natuurlijk - en stel de binnenmaten van het passe - partout vast. Dit gaat het beste met fotoblokhaken en een maatlat. Kies je karton op kleur en dikte.


Zet de maten die je hebt gevonden op de achterkant van het passe - partout karton. Houdt een vaste maat aan voor de bovenkant van het passe - partout. Soms probeert men ook een passe - partout te snijden – en dan is toch alles scheef en krom.


Passe partout voor foto's

Wij maken alles voor u en exact naar wens. Een ding kunnen wij beloven: lijst en passe - partout worden nauwkeurig en exact passend voor uw foto geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts