dinsdag 23 september 2014

Bloomingville bord

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive. Je kan er ook leuk de meest lekkere zelfgemaakte… Meer.


Haal vandaag nog die borden in huis. Koop nu en verfraaien van uw huis! Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Het thema van dit seizoen is een avontuurlijke trip door de lucht.


De borden zijn gemaakt van keramiek en hebben warme, natuurlijke kleurtjes. Hij is gemaakt van keramiek en door zijn bijzondere kleuren en semi-ronde vorm ligt hij erg elegant op tafel. Click here and check out our beautiful Danish design products today! Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget.


Bloomingville bord

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Op zoek naar nog meer leuk servies om de besteklade mee te vullen? Gemaakt van aardewerk met een palmblad print en een subtiel gouden randje. Aan tafel wil je even lekker bijkomen.


Een stomend kopje koffie of thee smaakt des te lekkerder in een mooie kop of mok. Dit servies voelt natuurlijk aan en. Om echt te genieten, kies je voor smakelijk eten en smaakvol servies. Je met zorg bereide maaltijd komt nog beter tot zijn recht op een stijlvol bord. Wat er ook op tafel komt te staan, voor elk gerecht en elk soort ingrediënt zijn geschikte borden te vinden.


Borden voor elke culinaire creatie. Naast de klassieke set van ontbijtbor plat bord en soepbor zijn er borden voor hele specifieke gerechten. Voor de Italiaanse chef zijn er de nét wat diepere pastaborden. Ideaal voor een heerlijke. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven.


Webshop voor Bloomingville - duizenden tevreden klanten. Bunte Muster für gute Laune! Mit dem 4er-Set der Teller von Bloomingville sorgst Du für ordentlich Farbe auf dem Tisch. Of je hem nou gebruikt om van te dineren of om eten op te serveren, dit Bloomingville Paula bord is er één die altijd in de smaak valt.


Bloomingville bord

Rechthoekig bord van Bloomingville. Naturel kleurig aardewerk. Het Sandrine bord van het Deense Bloomingville past goed in een schitterend Scandinavisch interieur.


Het bord is gemaakt van porselein en is geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Ieder bord is uniek in afwerking. Leuke speelse set Bloomingville waxinehouders in een set van 10.


Bloomingville bord

Door de verschillende vormen en kleurtinten bruin geeft dit een prachtige sfeer op je tafel. Deze set van waxinehouders, windlichtjes of votives in prachtige bruintinten op een mooi houten bord wil je eigenlijk gewoon hebben. Frank heeft het grootste aanbod bloomingville voor jou!


This is what Bloomingville is all about. From our headquarters in Denmark, we design, develop and sell a wide range of interior styles – always keeping your ever changing home in mind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts