dinsdag 23 september 2014

Painting the past kleurenkaart gratis

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment!

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen. Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. Painting The Past heeft daarom niet één kleurenkaart ontworpen, maar 7. Deze kleurenkaarten zijn verdeeld in verschillende kleurgroepen, zodat het kiezen van een verfkleur een stuk eenvoudiger wordt.


Zo kun je gemakkelijk de juiste kleur uitkiezen en aan de slag gaan!

Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Zodoende kunt u op basis van de voorbeelden goed zien welke kleuren bij uw interieur passen. Want niets is prettiger dan tijdens de guurste periode van het jaar omringt te worden door de warme kleuren van het najaar.


Na ontvangst van uw betaling worden de originele kleurenkaarten verstuurd. Aan deze verf is een marmertoevoeging gedaan, waardoor de verf na het drogen een zacht schaduweffect krijgt. De kleurkaart Soft Loft bestaat uit zachte kleuren.


LET OP: Kleurenkaarten en kleurenwaaiers nemen wij NIET retour. De bestelling kunt u aangeven op onze webwinkel. Muurverf voor vierkante meter. Het is natuurlijk onmogelijk om de exacte kleuren op een beeldscherm weer te geven daarom is het raadzaam de kleurenkaart of een proefpotje te bestellen om de kleur te kunnen zien en te kijken wat de kleur doet in uw omgeving.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek? De matte Emulsion (muurverf) geeft een poederachtige uitstraling met een krijtmatte look.

PAINTING THE PAST Bestellingen voor uur worden dezelfde dag nog verwerkt! Gratis thuisbezorgd vanaf € 10Levertijd:. Vergelijkbare zoekopdrachten voor gratis kleurenkaart. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken.


Info over ral kleurenkaart gratis. Resultaten van zoekmachines! Wat anderen zeggen Make sure you follow me on Instagram and Pinterest for a sneak peek into my recent projects! Over the past few months we’ve slowly been painting. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: afwasbaar en overschilderbaar.


Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt. Een kleurenkaart kost € en deze kunt u via deze site bestellen. Naast de krijtverf zijn de kleuren ook verkrijgbaar in houtverf.


Ideaal om die oude keukenkast of stoel eens een goede schilderbeurt te geven, zodat hij weer helemaal in je interieur past. Ontvang nu geheel gratis de verassend mooie inspiratiebox met de handgeschilderde Pure and Original kleurenkaart inclusief inspiratie brochures.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts