vrijdag 19 september 2014

De huiskamer

Reserveer nu eenvoudig je tafel. Lees de complete menukaart. Voor-, hoofd- en nagerecht. De gezelligste huiskamer van Drenthe vindt u in Ansen, tussen Ruinen en Dwingeloo.


Schuift u aan voor een hapje of een drankje?

Lunch, Private Dining, Kookworkshop, High Tea of zaalhuur. Wij verwelkomen jullie graag in onze Franse bistro. We vertrekken vanuit de klassieke Franse keuken. Wij gebruiken je gegevens alleen om aan de diensten waar je om gevraagd hebt, te kunnen voldoen.


Centraal gelegen in het hart van de Weerter binnenstad en het groene intieme park aan het Raphaelpad zorgt het Theater de Huiskamer voor een informele sfeer. In de lente- en zomermaanden is het goed toeven op het prachtige terras. Een oase van rust in een groene omgeving.

Een heerlijke plek om de kinderen te laten spelen. Jou of jouw: jouw huiskamer Buigings-e: Mooi of mooie huiskamer Groot of grote huiskamer Half of halve huiskamer Grappig of grappige huiskamer Leeg of lege huiskamer leuk of leuke huiskamer Vet of vette huiskamer Snel of snelle huiskamer Wit of witte huiskamer Klein of kleine huiskamer Rood of rode huiskamer Dik of dikke huiskamer Oud of oude. Er worden activiteiten georganiseer inwoners kunnen elkaar ontmoeten en zelf activiteiten starten. De Huiskamer is een inloophuis. Je kunt deze feest ruimte huren en naar eigen wens gebruiken, er is verschillend meubilair aanwezig o. Gelegen in het ondergrondse sportcomplex de Sophiahal.


Mantelzorgers ervaren de zorg die ze geven vaak als iets vanzelfsprekends maar het kan soms ook als zeer belastend worden ervaren. Voor ouderen kan het gemis van sociale contacten een gevoel van eenzaamheid geven. Zo zijn wij ook dealer van het trendy banken merk UrbanSofa. Opgericht door de burger voor de burger.


PRIVATE DINING OF LEKKER BORRELEN BIJ DE HUISKAMER VAN REMBRANDT Deze winter ben je weer van harte welkom voor een gangen privé diner of een gezellige borrel met een groep. Iedereen kan een bijdrage leveren. Een privé diner waarbij de kok exclusief voor jullie kookt is al mogelijk vanaf 4per persoon.


De huiskamer is per uur te huur. De prijs hiervan is 1(inclusief btw) per uur. Heb je interesse of wil je de ruimte even bekijken?

De Stichting heeft op dit moment huiskamers voor ouderen verspreid over Weert. Wekelijks worden ongeveer 1ouderen in de huiskamers opgevangen. Vanuit de Huiskamer kijkt u uit over de landerijen.


Voor een lekkere wandeling loopt u vanuit de villa zo door de landelijke omgeving en naar het gezellige centrum. Het voormalige dubbele woonhuis is volledig verbouwd en aangepast tot een zorghuis voor bewoners. We hebben verschillende voorzieningen aangebracht om een omgeving te creëren.


Sinds ik de Huiskamer bezoek, zie ik weer licht” Hij vluchtte zeventien jaar geleden uit Angola als jongen van dertien. Hij raakte verslaafd aan alcohol en drugs. En kwam in de criminaliteit terecht. Hij heeft er een dagritme en bezigheden gevonden. Met een soepje vooraf, keuze uit onze rijk belegde broodjes, de lekkerste huisgebakken taart, een scone, macaron en een kokosbal zijn jullie verzekerd van een heerlijke middag.


Met natuurlijk veel thee of koffie voor de koffieleuten #128578; voor 1per persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts