maandag 8 september 2014

Brocante servies webwinkel

Brocante servies webwinkel

Alle merken webwinkel servies. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Servies voor lage prijzen online. Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ou vintage en brocante servies. Losse kop en schotels, borden, schalen, sauskommen en koffie- en theepotten, maar ook de mooiste oude serviezen voor weinig geld.


Wij vullen regelmatig onze webwinkel aan met oude porseleinen en aardewerk spullen. Naast veel aardewerk uit Maastricht vind je er ook brocante , art-deco, vintage, glas en andere leuke spullen. Op zoek naar echte authentieke brocante ? Geniet hier van de mooiste brocante door ons persoonlijk geselecteerd! En kom naar één van onze open dagen in Heesbeen (NB) Mieke en Annebeth, Brocantezussen! Webwinkel voor stoere doorleefde woonaccessoires waarmee jij je eigen persoonlijke, unieke sfeer kunt creëren.


Doorleefd brocante , vintage uit een herkenbaar verleden en curiosa met een knipoog. Wekelijks LAATST GEPLAATST items in de webshop! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. KIJK OOK VOOR MOOIE BEBOTERDE SCHALEN IN ONZE WEBWINKEL. OldShabby heeft diverse mooie oude borden uit Frankrijk, Nederlan België en. Omdat er soms van een bepaald soort maar enkele exemplaren te vinden. Soms kan een gedekte tafel met één soort servies saai zijn.


Brocante kommen en schalen van aardewerk en porselein. Met keurmerk, verzending slechts met PostNL. Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Daarnaast vazen, bloempotten en wandborden. Ook mooi als decoratie in landelijk wonen stijl. Hele grote keuze en zeer betaalbaar! Setje van twee brocante Franse servetjes.


Brocante servies webwinkel

Beide met een geborduurd hoekje en een geschulpte rand. De kleur zit tussen licht zalmroze en beige in. De volgende punten zijn belangrijk om te vermelden en daarom hebben wij ze voor u op een rijtje gezet:-Het aanbod in onze webwinkel is actueel en wordt dagelijks bijgewerkt. Omdat wij antiek servies verkopen, vermelden wij altijd duidelijk de staat van de serviesdelen.


Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. Samen hebben we een gedeelde passie en dat is brocante ! Ondertussen verzamel ik ook andere serviezen gemaakt in Maastricht.


Veelal is dit dan uitgevoerd in de art-deco-stijl of constructivisme. In mijn webwinkel verkoop ik veel servies uit Maastricht, maar je vindt er ook leuke brocante , curiosa, glas, art-deco, retro en vintage. Hier kun je brocante meubels en accessoires bekijken en bestellen.


U vindt bij ons volop brocante en gerestylde meubelen. Maar ook nieuwe landelijke woonaccessoires en cadeaus. Een bezoekje aan onze winkel dat van boven tot beneden vol staat met brocante en woonaccessoires is zeker een aanrader!


Brocante servies webwinkel

Onze winkel is gevestigd in een oud huis uit grootmoederstijd. Villa- brocante een gezellige winkel vol met brocante en landelijke woonaccessiores. Beleef de sfeer uit vervlogen tijden , kom gezellig een kijkje nemen in onze villa te Noordwijkerhout. Zware porseleinen theepot. Franse brocante lichtgele theepot met roze roosjes.


In een zeer goede staat, ook het goud kleurig randje op de dekselen de goud kleurige accenten op de tuit en het oor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts