maandag 15 september 2014

Baby zoo slaaptrainer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ik raad iedereen af deze slaaptrainer te kopen.


Ziet er leuk uit, maar bij ons deed het display het al op dag niet meer. Een paar keer werkte het om de batterijen er opnieuw in te doen, maar op dag was het display helemaal kapot.

De slaapwekker heeft de vorm van een aap. Deze sluit zijn ogen tegelijkertijd met je kleine. Stel de wektijd en het volume handmatig in.


Als je wilt dat je kind doorslaapt, zet je het volume helemaal uit. Gebruik de kinderwekker ook als nachtlampje. Schroef de onderkant van de slaaptrainer open en plaats drie AA Alkaline batterijen 2. Op de achterkant zie je verschillende knopjes.


Kinderwekker Slaaptrainer voor kinderen Deze vrolijke slaaptrainer helpt je kind bij het ontwikkelen van een gezond slaappatroon.

Daarnaast kun je deze kinderwekker ook instellen op alarm dat is handig als je kinderen inmiddels de leeftijd hebben dat ze naar school gaan en op tijd op moeten staan. Een tijdje geleden is deze in de aktie geweest bij de kruidvat. Wie heeft er een over, of gebruikt hem niet meer. Werkt op basis van ogen die open of dicht gaan. BabyZoo Momo tot goedkoper.


De tijd wordt digitaal per keer ingesteld voor het volgende ‘wakker worden’-moment. Zowel een analoge als digitale klok aanwezig. Het aapje kan wakker worden met of zonder. Zijn jouw kinderen ook altijd veelste vroeg op?


Willen jullie ook graag een keertje uitslapen? Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee!


Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Luuk was direct gek op het aapje toen hij het zag. Dat is ook niet heel gek, de slaaptrainer ziet er ook erg leuk en vrolijk uit.


Babyzoo slaaptrainer - HippeKinderSpullen.

Ik zocht gauw batterijen in de kast om de slaaptrainer aan te zetten en moest toen even zoeken naar knopjes om een wekker in te stellen. Een slaaptrainer leert je kindje aan een regulier slaapritme te wennen. De kinderwekker geeft papa en mama de gelegenheid in het weekend ook een uurtje langer uit te slapen. Kinderwekkers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij geluid en licht instelbaar zijn. Nog voor zij kunnen klokkijken leren zij het verschil tussen dag en nacht, en ondertussen leren zij ook nog eens spelenderwijs klokkijken.


Maar ach dat is een detail. Voordat we kinderen kregen, moest ik er niet aan denken om elke dag om 7. Baby Zoo Olifant Sleeptrainer Kleuters en peuters staan erom bekend dat ze regelmatig wakker worden in het midden in de nacht en dat het soms vroege vogels zijn. Momo, hier bekend als het apenlampje, officieel de babyzoo sleeptrainer is een soort wekker met een aapje waarvan de oogjes opengaan als de tijd is aangebroken dat het kindje uit bed mag. Je vertelt het kind dat het pas mag roepen of huilen als Momo wakker is en zijn oogjes open heeft.


Hoe werkt het in de praktijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts