woensdag 24 september 2014

Amp normann copenhagen

Amp normann copenhagen

Bestel het snel op Flinders. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Kom til et brag af en fødselsdagsfest. Massevis af ekstra festlige tilbud. Imerco eller Imerco Home butik.


Amp normann copenhagen

Vælg din design favorit fra vores brede udvalg af stilfuldt interiør! The unique shapes and classic materials of marble and glass add a nostalgic and at the same time, contemporary feel to Amp. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly.


Je hebt de keuze uit hanglampen en tafellampen. Maar waar komt de inspiratie voor deze lamp eigenlijk vandaan? De lamp is gemaakt van glas en marmer. De hanglamp wordt inclusief plafondkap geleverd. De snoerlengte bedraagt 4centimeter.


Simon Legald ontwierp de Amp lampencollectie. Hoewel marmer een materiaal is wat we vooral kennen van vroeger, is het iets wat we weer veel terugzien in het hedendaagse interieur. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn de design lampen, kasten, tafels en design accessoires. Bijzonder detail van de glazen lamp is de marmeren fitting, zowel verkrijgbaar in een groene als een zwarte kleur. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Kies uit producten vanaf € 855. Zo ook deze Amp tafellampen serie. We hebben een overzicht gemaakt met het aanbod van verschillende shops. Het ontwerp is geinspireerd op de typerende buizenversterkers uit de jaren 60. De eenvoudige ovale vorm en de gloed van de lamp is een duidelijke verwijzing naar deze, net zoals de naam Amp verwijst naar het Engels terbuizenversterker.


Amp normann copenhagen

De Amp lampen worden geleverd met bijpassende koord van textiel en dimmers voor de tafellampen. Deze hanglamp heeft een fitting voor Elichtbronnen. De glazen kap hangt als het ware aan de marmeren fitting. Combineer met een bijpassende tafellamp van gekleurd glas en marmer voor een sfeervol geheel in je woonruimte! Deze prachtige design lamp is gemaakt van marmer en glas wat zorgt voor een unieke luxe uitstraling.


NORMANN COPENHAGEN DESIGN AMP PENDANT LAMP SMALL Amp Lamp Small. The lamps are characterized by their high-quality materials of glass and marble. De vorm van deze compacte lamp is geïnspireerd op het design van een retro buizenversterker.


Zo zorgt een element van marmer voor een luxe detail en brengt het gekleurd glas een warme sfeer naar je woonkamer. Een gestoffeerd snoer in een bijpassende kleur maakt het geheel compleet. Hanglamp Amp is geïnspireerd door de oude buisversterkers uit de jaren 60. De Amp hanglamp large is gemakkelijk online te bestellen.


Het product kunt u in onze beveiligde betaalomgeving met veel verschillende betaalmethodes afrekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts