donderdag 25 september 2014

Glazen beeldjes

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires.


Veel van de glazen kunst beelden zijn naast de internetsite te bewonderen in onze galerie te Maastricht.

Beeldjes van glas en sculpturen van glas. Onze collectie beeldjes van glas omvat een breed aanbod van glazen beelden gemaakt door kunstenaars die het vak van glas blazen en glas trekken verstaan. Elk glas object is uniek in zijn vorm, kleur en uitstraling. De glas sculpturen lenen zich dan ook voor een origineel relatiegeschenk of een prachtig. Weer even een beeldje nodig.


Had weer even snel een beeldje nodig. Bedankt voor de snelle levering. Het beeldje vond ik te groot, ik had het verkeerd ingeschat.

Zeer prettig, zo is mijn ervaring met jullie. Collectie miniatuur dierfiguren van massief glas. Handgemaakte dieren van glas uitgevoerd in hoogwaardig glas. De beeldjes van glas zijn merendeel allemaal uit voorraad leverbaar.


Om glazen beeldjes te kopen is het leuk om te kiezen uit de verschillende formaten en opties. Alle beelden en sculpturen worden door echte glasblazers van over de hele wereld gemaakt. Im onze webwinkel vind u het gehele aanbod van de glazen beeldjes en de sculpturen van glas.


Vetro glaskunst staat voor mond geblazen, betaalbare glassculpturen, figuren, dieren of mensen uitbeelden erg geliefd als relatiegeschenk. Deze glazen beelden kunt u dus cadeau doen aan iemand met een specifieke hobby of liefhebberij. Bent u op zoek naar glazen beeldje voor in uw woonkamer of gewoon als geschenk, wij hebben een collectie beeldjes van glas en sculpturen van glas in verschillende maten en prijsklassen.


Voor alle collecties speciale en bijzondere Swarovski beeldjes kunt u per categorie door ons assortiment bladeren. Profiteer van de goede service en scherpe prijzen van het Swarovski Kristal bij Kristalonline. Doordat we ook alle Swarovski kristallen beeldjes verkopen die uit het huidige assortiment zijn, kunnen wij u hoge kortingen bieden. Glazen miniatuur beeldjes van dieren. Find glassculpturen kopen vandaag!


Zoek je beelden voor een zakelijke inrichting? Ook dan zijn glazen beeldjes ideaal.

Ze zijn een subtiele aanwezigheid in een directiekantoor of vergaderzaal en kunnen een mooie boodschap overbrengen. Uiteraard zijn glazen sculpturen ook heel geschikt als relatiegeschenk. Unieke Glassculpturen, een uitgebreid aanbod glaskunst Een mooie collectie glassculpturen en glas beelden allemaal met de hand vervaardigd met mooie diepe kleuren. Pers glazen beeldje van een meisje wat tegen een boomstam leunt verzenden kan via dpd verzendkosten. Veel verschillende, maar allemaal van gekleurd of transparant glas gemaakt, groot en klein.


Een ( glazen ) dolfijn is niet alleen fraai als decoratie of in voor in de vitrinekast, maar heeft ook een diepere betekenis. In het middellandse zeegebied bijvoorbeel geloven veel mensen dat een dolfijn geluk kan brengen. Dolfijnen worden daar dan ook veel gebruikt in ( glazen) beeldjes , schilderijen en amuletten.


Glas in Beeld is is dé informatiebron voor functionarissen in sectoren als de glasbranche, architectenbureaus, projectontwikkelaars en aannemingsbedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts