dinsdag 30 september 2014

Glazen stolp lamp

Ruim online Assortiment met unieke Lampen , Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Kies uit producten vanaf € 199. Verfraaien van uw huis met Lampen.


Ruim assortiment online bestellen!

Voordelige glazen lamp op beslist. In het schaaltje zit een uitsparing waar een snoertje doorheen past. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over stolp lamp te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene stolp lamp materiaal is glas. Glazen stolpen zorgen voor een sfeervol aanblik, helemaal als er een lichtbron in kan! Om deze fitting zit een glazen stolp.


Doordat de lamp helemaal open is geeft deze mooi en veel licht.

De veelal glazen stolp zorgt voor een aantrekkelijke lichtval die sterk bijdraagt aan de gezelligheid in huis. Deze leuke tafellamp geeft sfeer. De stolp is van helder glas en heeft een hoogte van centimeter.


Daarmee vormt de glazen tafellamp een sfeervolle decoratie op je dressoir, bijzettafel of wandkast! Remco serie: ook met metalen standaard. Fraai gedecoreerde vintage glazen olielamp met reservoir van ongeveer liter inhoud.


Dan is het natuurlijk wel zo leuk om er een eigen draai aan te geven. Stolp omgetoverd tot unieke lamp. Of in dit geval er een eigen voet van underlayment voor te maken en er een beschreven peertje in te doen, zodat je een unieke lamp maakt. Een stolplamp als hanglamp! Het armatuur heeft stalen elementen en een doorzichtig snoer.


Het heldere glas heeft een stolpvorm. Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur. De decoratieve voorwerpen onder de stolp kan je variëren, zodat je interieur matched met het seizoen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Koopjedeal gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door Koopjedeal of derden worden geplaatst.

Base: ø15x5cmGlass: ø15x2cm. De elegante glazen koepel zit op een base dik gesneden walnoot en bekleed met een zeem. De lampen zijn in authentieke staat en hebben gebruikssporen. Voorzien van nieuwe bedrading en fitting , klaar voor gebruik. Doorsnede (circa) 35cm, hoogte 32cm.


Nu met korting heel erg sfeervol warm-witte lichtjes mooi donker glas en houten voet. Onder een glazen stolp past bijna alles! In deze rubriek vindt u lampenkappen van glas een zoals een melkglazen lampenkap.


De rubriek is opgedeeld in meerdere categorieën, de eerste rubriek is met glazen kappen voor lampen met een kleine (e-14) fitting en de tweede rubriek is voor lampen met een grote (e-27) fitting maar we hebben ook lampenkappen voor verschillende aansluitingen. Bij Lichtpunt Nederland leveren wij ook service door het glas aan te bieden van lampen die wij verkopen. U kunt bij ons diverse soorten glas direct in onze webshop bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts