vrijdag 26 september 2014

Schimmel op binnenmuur

Maak uw muur of vloer waterdicht. Waterglas kopen Voor de laagste prijs! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.

U krijgt direct een bevestiging. Schimmel op muur: oorzaken en bestrijding. Hier vind je de oorzaken van muurschimmels en hoe je ze moet bestrijden en voorkomen. De sporen van schimmel kunnen voor heel wat gezondheidsklachten zorgen en daarom is het belangrijk zo snel mogelijk van de schimmel in je huis af te komen.


Het verwijderen van schimmel is niet moeilijk, maar het is maar weinig zinvol als het vochtprobleem niet wordt aangepakt. Bij schimmels op grote schaal kan je best een professionele firma inhuren die gespecialiseerd is in dergelijke problemen. Hoe groter de aantasting, hoe groter het risico op blootstelling aan schimmelsporen tijdens het reinigingsproces.

Heb je last van vochtplekken of schimmel op de binnenmuren? Dan is een dringende aanpak aangewezen. Vocht in binnenmuren kan zorgen voor heel wat schade en is bovendien ook nefast voor de gezondheid. Wat de mogelijke oorzaken zijn van vochtige binnenmuren en hoe je dit type vochtprobleem bij de wortel kan aanpakken lees je hier. Ze kunnen in elke vochtige ruimte in je huis voorkomen, ook in de slaapkamer.


In dit artikel kan je lezen wat de oorzaken zijn van schimmel in de slaapkamer en wat je er zelf aan kunt doen. Gister hebben wij onze slaapkamer verbouwd en achter onze kledingkast kwamen wij vieze schimmel tegen (geel op de kast, wit op de muur). De latex aan de onderkant van de muur heeft ook helemaal los gelaten.


Wij hebben op de muur in de slaapkamer schimmel zitten en wordt steeds erger, het zit rond het raam en komt duidelijk van buiten af. Zet daarom het raam open of zet het ventilatiesysteem aan tijdens het douchen, baden en koken. Vocht blijft dan langer hangen. Droog geen was in de badkamer.


Pas op dat je de schimmelsporen niet door de lucht verspreidt. Graag wil ik in contact komen met een expert op schimmel gebied. Wij hebben zwarte schimmel in ons huis en willen weten wat dit betekent voor onze gezondheid.

Het overschilderen van vochtplekken en schimmels Iedereen heeft wel eens last van vochtplekken op de muren of plafonds. Er zijn een aantal manieren om dit onzichtbaar weg te werken. Hierdoor hebben schimmels minder kans om zich te vormen en te verspreiden. Voor het bestrijden van deze schimmels in deze ruimtes is het bestrijden van vocht van essentieel belang. Ze zien eruit als bruine of zwarte vlekken op de gron muren of het plafond.


In woningen komt zwarte schimmel op de muur het meest voor. Ook veroorzaken ze een muffe lucht in huis. Denk bijvoorbeeld aan de hete stoom die tijdens het koken ontstaat en neerslaat op de tegeltjes en de ramen. Wanneer deze vochtige lucht niet voldoende afgevoerd wordt, gaat het condenseren tegen de muren die als gevolg vochtig gaan worden. Op een vochtige muur kan een schimmel zich goed verder ontwikkelen.


Na het schoonmaken spoelt u de muur grondig na met water en laat u het goed drogen. Een vochtige binnenmuur behandelen. Het is nooit een goed teken als je vochtplekken of schimmel ontdekt op je binnenmuren. Ook loskomend behangpapier kan een teken zijn van vochtige binnenmuren. En dat is niet alleen schadelijk voor je woning, het is ook ongezond.


Op grondniveau wordt een laag stenen uit zowel de binnenmuur als de buitenmuren gehaald. Dit is een grondige, maar effectieve manier van bestrijden van vocht. Hier wordt vervolgens een dampwerende folie aangebracht.


Het wordt op deze manier goed tegengehouden, maar deze vorm vergt wel een grote renovatie van de woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts