maandag 22 september 2014

Gordijnen pastel

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Tips voor het onderhouden van gordijnen. Wij raden u aan om gordijnen zo min mogelijk te wassen. Wij geven u daarom graag tips hoe gordijnen lekker schoon en fris blijven. Dat past heel mooi bij een lichte Scandinavische woonkamer.


Maar ook in een industrieel of modern interieur geeft het net een mooie softe look. Kunt u bij het monteren van uw nieuwe gordijnen wel wat hulp gebruiken? Natuurlijk wilt u dat de artikelen die u bij Veneta koopt perfect passen.

Kies daarom voor onze montageservice en wij garanderen dat uw gordijnen altijd passen. De kosten voor de installatie zijn € 2per gordijn plus eenmalige € 59. Snoepkleur, grenadine, wit en beige, krijt of gestreept.


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Op zoek naar pastel blauwe gordijnen ? Eenvoudig kiezen, bestellen en je kunt heel snel thuis van je nieuwe. Gordijnstof Pastel stippen is een stof met een witte achtergrond en dots in prachtige pastel kleuren. De katoenen stof is van een hele mooie zachte kwaliteit.


De gordijnstof Pastel Stippen heeft een witte ondergrond waardoor het een lekkere frisse stof is. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Geen vrijgave van omzetbelasting, omdat kleine bedrijven onder $19UStG Ons product zijn gemaakt met liefde vervaardigd in onze werkplaats. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. We zijn op zoek naar goede kwaliteit van onze materialen.


Een charmante gordijn , handgemaakt in het trendy Tartan Vichy-patroon.

Semi-verduisterend kindergordijn van soepele gordijnstof. Dit voordelige overgordijn is leverbaar in trendy kleuren. Daarom geven wij u graag tips hoe gordijnen lekker schoon en fris blijven. Vind de beste selectie pastel gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit pastel gordijnen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kies dan voor een van de zachte kleuren van de gordijnstof Bellatrix.


Of zoek jij juist een opfrisser of een stoere look? Deze verduisterende stof biedt voor iedere kamer een goede match.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts