maandag 29 september 2014

Linnen vitrage

U krijgt direct een bevestiging. Of u linnen gordijnen nu toevoegt in een stoer, landelijk of modern interieur, met linnen gordijnen voegt u automatisch meer sfeer toe. Daarnaast heeft linnen een isolerende werking, die de warmte en kou buiten houdt. Transparante gordijnen worden ook wel vitrage of inbetween gordijnen genoemd.


Door de mooie fijngeweven stof van de transparante gordijnen behoudt u het gevoel van privacy maar kunt u wel genieten van de lichtinval in huis of op kantoor.

De grove structuur en verdikkingen in de stof geven de gordijnen hun unieke karakter. Maar ook wanneer u van een natuurlijke uitstraling houdt, zijn linnen gordijnen de beste keuze. Reinigen van linnen gordijnen. Deze linnen of linnen look inbetween gordijnen zijn krimpvrij en kamerhoog geweven en voorzien van een loodveter. Linnen is een 1 natuurlijke stof.


Deze transparante gordijnen vallen het mooist in een dubbele plooi. Kies bijvoorbeeld eens voor grove linnen gordijnen, zo bepaal je heel snel de sfeer voor een kamer. Niet heel geschikt voor een slaapkamer, maar in een woonkamer stralen ze.

Als gordijnen, in-betweens of vitrages volgens de wasvoorschriften die bij de gordijnen horen zelf gewassen mogen worden dan is het toch nog oppassen geblazen. Verwijder altijd voor het wassen alle haken, loodjes, trekstangen of andere metalen voorwerpen. Was u gordijnen in de wasmachine?


Doe de machine niet te vol. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Waarschijnlijk zat er katoen of een ander materiaal in je gordijn dat gevoelig is voor krimpen tijdens het gordijnen wassen. Bij vitrages en inbetweens valt dit meestal wel mee, overgordijnen zijn hiervoor vaak wel gevoelig.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bestel linnen mode bij OTTO.


Een Inbetween vitrage is, zoals het woord al verklapt, een textiel dat tussen vitrage en gordijnstof in zit. Het is vaster qua structuur dan vitrage , maar transparanter dan gordijnstof.

Zo is er een 1 linnen gordijn op maat verkrijgbaar. De stof is dus een mix van polyester en linnen. Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween. Deze gebroken witte stof is dichter geweven dan de grof. Dan is het mooie natuurlijk karakter van de vlasvezel optimaal zichtbaar.


Het is niet mogelijk om alleen de stof te bestellen! Proefstaal kunt u wel bestellen. Soepele inbetween linnen batist met loodveter. Gordijn- Meubelstof Katoen. Het kan voordelig bij Kwantum!


Vitrage gordijnen op maat laten maken? Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken.


Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts