maandag 29 september 2014

Grote houtmand

Grote houtmand

Koop en verkoop houtmand eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Strakke rechthoekige houtmand groot (56x47x35cm) Deze grote open haardmand heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor deze makkelijk hanteerbaar is. Doordat deze mand voor hout is opgebouwd vanuit een frame is de mand erg stevig en krijgt deze houtmand een strak uiteriljk. Wij hebben een groot assortiment rotan en.


Grote houtmand

Handige grote houtmand van riet. Altijd een voorraadje hout bij de kachel met deze grote houtmand met hengsel. Draag deze houtmand aan het hengsel en hout halen wo. De grote rieten mand is de ideale opslagplek voor uw haardhout.


De rieten mand is voorzien van een canvas binnenkant zodat houtsplinters opgevangen worden. Ook heeb de rieten houtmand hengsels zodat deze gemakkelijk kan worden gedragen. Bent u op zoek naar een mooie houtmand of haardhouttas voor bij uw haard of kachel? Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Grote rechthoekige jute manden.


Je spullen ruim je makkelijk op in een opbergmand. Daarmee is je huis niet alleen netje opgeruim het staat ook leuk. Er zijn vele soorten manden: rieten. Onze houtmanden hebben een stevige, solide bodem en kunnen het gewicht van houtblokken moeiteloos dragen. De houtmanden zijn voorzien van verdoken parketwielen.


Sommige houtmanden kunnen voorzien worden van een bak in zink, andere van een jutezak. Tijdens de herfst en wintermaanden zijn de meeste houtmanden ook in onze winkels op voorraad. Een handige accessoire bij een kuubskist haardhout is deze grote houtmand met opdruk. Neem de houtblokken eenvoudig mee naar binnen door ze te stapelen in de houtmand.


Grote houtmand

De houtblokken uit de kuubskisten zijn afgestemd op deze houtmand en passen er overdwars in. Ideaal wanneer je in één keer veel hout mee wilt nemen. Een gevulde houtmand naast een kachel of open haard is praktisch en decoratief.


Deze mand is ook goed te gebruiken als lectuurmand. Alle rieten artikelen van LaVie homedeco zijn handgemaakt met zorg voor mens en milieu. Koop uw rieten picknickmand houtmand opbergmand al vanaf € 100.


Een rieten houtmand geeft een sfeervolle uitstraling aan je interieur en kun je hierdoor perfect combineren met het warme en sfeervolle vuur van de open haard. Populair zijn de rieten houtmanden , maar ook een houtmand op wielen wordt veel gebruikt. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Vind manden, opbergdozen en opbergmanden bij KARWEI. Stevig, mooi en opgeruimd staat netjes. Kijk online of kom langs in onze bouwmarkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts