donderdag 18 september 2014

Kosten dubbel glas hr++ per m2

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage!


Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!

Eenvoudig online bestellen. Vind dubbel glas kosten als je nu zoekt. Normaal ‘conventioneel’ dubbel glas met een gewone luchtlaag tussen de glasplaten wordt niet meer verkocht. Dit ‘hoogrendementsglas’ heeft een speciale extra isolerend gas tussen de glasplaten.


Het HR- glas is te koop in verschillende klassen. Deze glassoort biedt de beste besparingen, afgewogen tegen wat het kost om het te laten plaatsen. Bespaar zo tot op de kosten !

Dit is alleen de prijs van het glas. Het plaatsen en eventuele toeslagen zitten niet bij deze prijs in. HR staat voor Hoog Rendementsglas. We hebben de gemiddelde prijzen van dubbel glas per mop een rijtje gezet voor de verschillende soorten glas.


Deze prijzen zijn exclusief het uurtarief en eventuele voorrijkosten van de glaszetter. Het is daarom verstandig om het installeren over te laten aan een ervaren glaszetter. Bent u benieuwd naar de kosten dubbel glas inclusief plaatsen? Voor het inhuren van een glaszetter kunt u uitgaan van prijzen rond de €5- per m2.


Hierbij komen nog overige kosten , zoals voorrijkosten, van circa €1- per m2. Is mijn raamconstructie stevig genoeg, en wat denk ik extra te kunnen besparen t. Laat u daar goed over voorlichten door de vakman. Ga er niet per definitie van uit dat u altijd voordeliger uit bent. De buitenruit is de dikste ruit. Bijvoorbeel dubbel glas (4-mm) betekend een ruit van mm dik en een ruit van mm, waarbij u in dit geval €2betaald per m2.


Ideaal, zo weet u gelijk aan welke prijzen u moet denken voor de levering van uw dubbel glas.

Bij grote afnames van dubbel glas zijn kortingen bespreekbaar, neem hiervoor contact met ons op. Zo kunt u met een woning met m² aan glas wel tot € 2per jaar besparen. De kans is groot dat u de klus hierdoor binnen jaar al heeft terugverdiend. Beste resultaten voor kosten dubbel glas per mop Finecomb.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Scopri i Trend di stagione di Kost su Zalando. Trova lo Stile perfetto per te!


Dit kunnen we natuurlijk vertellen maar een rekenvoorbeeld maakt het wel zo concreet. Dan kun je zelf bepalen of je het voordeel de moeite waard vindt. We hebben de waardes van isolatieglas in een schema gezet en daarbij ook het standaard enkel glas meegenomen. Globaal genomen zullen de kosten voor isolerend glas liggen tussen de €euro en €2euro per m2.


Daarbij geldt dat hoe hoger de isolatiewaarde is (ook wel de R-waarde genoemd), hoe hoger de prijs per mzal zijn. Voor een gemiddelde tussenwoning met maan glas betaalt u gemiddeld € 2. Zoals gezegd zijn de kosten van hoogrendementsglas hoger dan de kosten van standaard dubbel glas , maar je krijgt hier ook wel iets voor terug. De volgende tabel geeft een overzicht van de prijs voor hoogrendementsglas per vierkante meter inclusief BTW, maar exclusief installatie.


Ter vergelijking wordt ook dubbel glas genoemd. Deze kosten worden meestal aangegeven inclusief BTW, exclusief het plaatsen van het dubbel glas. De plaatsing, verwijderingsbijdrage en energietoeslag zijn hierbij niet altijd inbegrepen. Als je enkel glas gaat vervangen door dubbel glas is het verstandig om een vakman in te huren.


HR glas kost ongeveer € per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts