woensdag 17 september 2014

Kapstokhaken brocante wit

Kapstokhaken brocante wit

Kwaliteit voor de beste prijs! Kapstokhaken voor elke ruimte. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 80.


Prachtige donkergrijze brocante kapstokhaak voor het zelf maken van een landelijke kapstok. Brocante robuuste witte kapstokhaken voor het zelf maken van een landelijke kapstok. Wil je graag zelf een brocante , landelijke kapstok maken, dan zijn deze robuuste kapstokhaken precies wat je zoekt.


Ze zijn gemaakt van stevig metaal en zien er robuust uit. Daarnaast zijn ze sleets geverf waardoor ze perfect in een brocante , landelijke stijl. In een brocante interieur wil je de stijl kunnen doorvoeren tot in de kleinste details. Sierlijke, romantische en landelijke kapstokhaken mogen daarbij niet ontbreken. We hebben brocante kapstokhaken in diverse stijlen en kleuren.


De kapstokhaken kunnen stoer landelijk zijn of meer sierlijk en romantisch. Deze kapstokhaak kun je met twee schroeven vastmaken aan de wand of plank. Al onze haken passen prima in landelijke, nostalgische en brocante interieurs. Ook zijn de haken zeer geschikt om zelf kapstokken in rustieke stijl mee te maken, bijvoorbeeld op een mooie eikenhouten of steigerhouten ondergrond. De kleur van deze kapstokhaak is wit.


Eenvoudig online bestellen. Klein gietijzeren kapstokhaakje in het wit met een wandplaatje uit stuk gegoten. Deze enkele en sierlijke kapstokhaak is afgewerkt met een half ronde knop. De witte haak ziet er antiek uit vanwege de zwarte accenten op het ijzer. De wandplaat is voorzien van gaatjes om de haak aan de muur te bevestigen.


Maar ook in een nieuwbouwhuis kun je met de juiste details een landelijk interieur realiseren. Je kunt kiezen uit zwart smeedijzer en antiek messing. Kolony kapstokhaak , gietijzer, wit , per stuks Sierlijk kapstokhaakje , set van 2Deze witte gietijzeren haak is ook zeer geschikt voor de badkamer of keuken. Witte kapstokken en wit brocante wandhaken in de oude stijl. Mooi en sierlijk ophangen was nog nooit zo makkelijk.


Brocante witte metalen hartjes kapstokhaakje , shabby chic € 00. Wit kapstokje met ladeknoppen als kapstokhaakjes. Meer informatie Bekijk deze pin en meer op Hal van Dominiek Nijland. Ook leuk: met een aantal van deze witte haken en een mooie oude plank creëer je in no-time een leuke kapstok! De haak is leverbaar in een witte en een roestige afwerking.


Kapstokhaken brocante wit

Maak ze zelf, schroef meerdere kapstokhaken op een oude plank en je hebt de leukst brocante kapstok. Brocante kapstokhaken en kapstokjes voor in de keuken of hal. Heb je iemand die gek is op brocante en landelijke inrichting, zie dan de engel kapstokhaak of de witte bloem kapstokhaken want deze staan erg mooi en origineel om als cadeau te geven. Ook de de porseleinen kastknoppen zijn ook veel gebruikt om zelf een kapstok te maken. Landelijke en brocante houten kapstokken in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren.


Oud wit of smoke grey, strak van vormgeving of juist romantisch landelijk gedetailleerd hier vind je voor elke entree de passende kapstok. Deze metalen kapstokhaak in het antiek wit (zie foto, wit met zwarte accenten) is van ijzerdraad gemaakt. Aan het uiteinde zit het schroefdraad waarmee u de haak eenvoudig in het hout kan bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts