dinsdag 9 september 2014

Rolgordijnen zelf op maat maken

Rolgordijnen zelf op maat maken

Vrijblijvend Kleurstalen Aan. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Rolgordijnen zelf op maat maken

Een rolgordijn kun je zelf maken of kant-en-klaar in de winkel kopen. De meeste rolgordijn breedtes zijn afgestemd op de standaard kozijnmaten, zodat er altijd wel eentje te koop is die past. Het nadeel van een kant-en-klaar rolgordijn kopen is dat je niet heel veel keuze hebt in designs.


Als je rolgordijnen koopt die je zelf op maat gaat maken , moet je deze zelf ophalen of betalen voor thuisbezorgen. In minuut rolgordijn op maat laten maken. Heeft u geen zin om de rolgordijnen op maat te maken of vindt u het teveel moeite. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw rolgordijn in de breedte inkort. Moet je de maat nog bepalen?


Bekijk ook onze video over rolgordijnen opmeten. Rolgordijnen kun je eenvoudig korter maken. Stap 1: Kies je rolgordijn Maak een keuze tussen een rolgordijn met een standaard design van Praxis of een rolgordijn waar je zelf een afbeelding op kunt laten printen.


Als je kiest voor een standaard design kun je vervolgens aangeven waar het rolgordijn komt te hangen. Vul vervolgens de overige gewenste producteigenschappen in. Andere rolgordijnen zijn meer ter decoratie. In de winkels heb je vaak de keuze tussen halfverduisterende stoffen voor rolgordijnen in de woonkamer of verduisterende stoffen voor de slaapkamer.


Het is mogelijk om rolgordijnen kant-en-klaar te kopen en zelf op maat maken. Deze klus is makkelijk zelf te doen. Lees hiervoor onderstaande stappen. Je rolgordijn op maat maken laat je doen door Thuisin. Onze adviseurs komen bij je thuis om de maten exact op te meten, zodat jij kan genieten van rolgordijn op maat.


Lees wat je allemaal nodig hebt bij het ophangen van je rolgordijn. Als je geluk hebt, vind je een rolgordijn dat precies past. Lukt dit niet, dan kun je hem zelf eenvoudig op maat maken.


Kies een rolgordijn dat iets langer en breder is dan de afmetingen van het kozijn. De as (of rolstok) van het rolgordijn kun je met een ijzerzaag inkorten. Question,likes_count:0.


Aangezien dit geen standaard maat is, moet het op maat gemaakt worden. Zoek informatie over Finecomb. Met rolgordijnen op maat kan je een kamer verduisterend maken en hierdoor ook de zon buiten houden of het licht filteren. Zelf rolgordijnen op maat maken en ophangen. Hoe hang je rolgordijn recht op en zorg dat deze passend is voor jouw raam, bekijk onze stap voor stap handleiding.


Voor huis, camping en boot. Sfeervolle rolgordijnen op maat. De wensen zullen per ruimte anders zijn. Bekijk het zelfmaakplan voor een rolgordijn maken en laat je inspireren voor jouw woning. Mocht je zelf erg handig zijn, dan kun je zelf een rolgordijn op maat maken.


Let er dan goed op dat je het juiste gereedschap hebt en ook met scherp materiaal gaat werken. Als je moet zagen is het belangrijk dat je in een keer goed kunt zagen. HEWO Raamdecoratie BV levert al jaar raambekleding op maat en wij maken alle rolgordijnen zelf in onze eigen fabriek in Weert.


Hierdoor profiteer je als klant van de beste kwaliteit rolgordijnen tegen de laagste prijs met een voordeel oplopend tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts