vrijdag 12 september 2014

Plinten en neuten

Plinten en neuten

Plinten vóór 16:uur Besteld is Morgen in Huis. Bestel simpel en snel jouw vloeren online. Architraven en neuten zijn de kroon op de randafwerking. Het geboden assortiment biedt u ruimte keuzen in doderne en klassieke stijlen.


Dé onmisbare afwerking in ieder interieur! Kies de juiste afmeting en stijl die past bij jouw interieur en laat het heel handig thuisbezorgen. Een plint neut gebruik je als overgang van de verticale sierlijst rondom een (deur) kozijn naar een horizontale plint. Plint neuten zijn er in verschillende lengtes, breedtes, en diktes. Bezoek onze webshop en bestel online.


Wij bieden je een breed assortiment architraven in diverse stijlen en materialen. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. De stijl en het formaat van de architraaf zijn afhankelijk van je smaak. Bij de keuze voor architraven is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de deuren en van de plinten.


De plintneut is hoger en dikker dan de plint en is breder dan de deurlijst. Zo geeft de plintneut een nette en chique afwerking aan de overgang tussen de plint en deur. Er bestaan veel verschillende soorten plintneuten: hoog, laag, dik en dun. Voor ieder interieur is er een plintneut die aansluit op het laminaat en de plinten.


Maak het plaatje helemaal af door bijpassende hoekstukken, neuten of plintneuten toe te passen. De hoekstukken en neuten worden geleverd in sets van stuks. Plintneuten worden geleverd in sets bestaande uit stuks.


In ons assortiment vind je een aantal standaardmodellen. Als je zelf wensen of ideeën hebt met betrekking tot neuten , horen wij graag van je. Info over plinten en neuten.


Kies uit producten vanaf € 395. Resultaten van zoekmachines! Ook hier bieden de prettige eigenschappen van MDF vele voordelen.


Plinten en neuten

Er zijn zeer mooie modellen leverbaar, ze zijn eenvoudig te verwerken, vrijwel spanningsvrij en zeer goed af. Bevestiging neuten aan kozijn dient met loden doken te geschieden. Doordat de neut hoger is dan de plint en breder dan de deurlijst, krijg je een luxe uitstraling en kun je de overgang netjes afwerken.


De neut is verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er altijd een is die past in jouw interieur! De oplossing hiervoor is een plintneut. Met een plintneut kan vrijwel ieder model plint gecombineerd worden met ieder model deurlijst.


Plinten en neuten

Let op: de plintneut dient altijd hoger en dikker te zijn dan de plint , en breder en dikker dan de deurlijst. Als dit niet zo is, kan de plint of deurlijst niet netjes gemonteerd worden tegen de plintneut. De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte.


Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint , laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Elk model heeft een andere uitstraling en een brede keuze aan afmetingen waardoor je altijd de juiste plint voor je interieur kunt vinden.


MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen.


Kijk voor meer informatie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts