vrijdag 12 september 2014

Grote vaas glas

Uw glazen vaas koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! Meer geluksmomentjes thuis. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een grote vaas is mooi op een grote lange tafel, een kleine vaas past vaak mooi op een bijzet tafeltje of naast de tv.

Zo is er voor elk interieur en plekje in het huis een mooie vaas te koop, waar wacht je nog op? Naast dat een vaas voor je eigen interieur een leuke toevoeging is, is het ook leuk om als cadeau te geven. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Met een mooie vaas of schaal van glas , keramiek of terracotta creëer je een sfeervolle look. Ook handig om als windlicht te gebruiken.


Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig. In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak?


Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant.

Planten en bloemen geven een persoonlijke tint aan je huis. Ze brengen sfeer en gezelligheid in je huis of tuin. Vazen en potten zijn dus ook onmisbaar in een sfeervol en gezellig huis. Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel. Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen.


Het is een trend: een groot item als eyecatcher in je interieur. Er zijn heel veel grote vazen te koop, van simpele tot bijzondere design modellen. Deze prachtige olijfgroene potten zijn een perfecte match met uw interieur.


Geef deze grote vaas een opvallende plek op de grond of, wanneer het past, op een bijzettafel, en laat hem zo echt tot leven komen. Wanneer je de vaas wilt vullen met bloemen, kies dan voor bloemen die passen bij een grote vaas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnebloemen of pioenrozen!


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Een mooie vaas kan jouw interieur helemaal opfleuren. Inspiratie: ontdek onze lievelingsvazen van gekleurd glas.


Kies voor een mooie glazen vaas. Een decoratieve vaas is een prachtig accent in elke kamer, om je favoriete bloemen in te zetten of het buitenlicht te weerkaatsen. Wat uw stijl ook is, er past een vaas bij - van minimalistische ontwerpen van glas of neutraal aardewerk tot trendy metalen afwerkingen in verschillende vormen en maten.


Grote decoratie glazen vaas bij deze een grote decoratie vaas aan die vrijwel niet gebruikt zijn en op momenteel op zolder liggen. Een bloemetje in huis fleurt de kamer op.

Geef je graag een boeketje cadeau of haal je ook regelmatig een bosje in huis? Een boeket rozen, tulpen of gerbera’s verdienen een mooie glazen vaas. De exclusieve ontwerpen voor een HEMA prijsje laten iedere bos bloemen er nog mooier uitzien. Glazen vaas avondrood golf Decoratieve glazen vazen en schalen zijn uitermate geschikt voor woondecoratie en raamdecoratie in huis en op kantoor.


Door de lichtinval zal de schaal of vaas nog meer tot leven komen. Leen Bakker heeft een ruim assortiment met vele verschillende vazen. In allerlei kleuren en maten. Je kunt er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant.


En we hebben niet alleen vazen van glas maar ook gemaakt van andere materialen. Een kleine vaas op de vensterbank of een grote vaas als eyecatcher in de hoek van de woonkamer kan een hele sfeervolle aanvulling zijn op de rest van het meubilair. Heb je een leeg hoekje op de kast? Zet dan daar eens drie vazen van verschillende maten neer en zie wat het kan doen met de sfeer van een kamer. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts