woensdag 10 september 2014

Seventies behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Retrovision en nog veel meer retro motieven. Gratis verzending vanaf euro.


Gemaakt van hoogwaardig vliesbehang dus de wand inlijmen. Prijzen zijn inclusief gratis verzendkosten en gratis bijbehorende lijm !

Seventies behang is nog steeds in trek. De verschillende dessins en kleuren zijn nog steeds op veel plaatsen terug te vinden. De wanden worden digitaal geprint op vlies.


In de laatste tientallen jaren is retro design in toenemende mate populair geworden op tal van interieurgebieden en zo ook bij behang. Specifieke kleurstelling en geabstraheerde en ook veel afgeronde vormen zijn hierin toonaangevend. Karaktervol zijn deze retro behang dessins te noemen. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.


Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design.

Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Begin van een dialoogscherm, inclusief navigatie met tabs om een account aan te maken of op een bestaand account aan te melden. Zowel registratie als aanmelding.


Zoek je naar Noordwand behang ? Fotobehang op maat gemaakt. Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs. Wij produceren foto behang op vlies behang. Met s706aseventies maakt u uw kamer weer als nieuw.


Dit duurzame behang is gemakkelijk in gebruik. Het behang dient u te plakken volgens de bijgeleverde instructies op het etiket. Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes! Behang direct uit voorraad leverbaar tegen een échte scherpe prijs. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang.


Het artikel is uitverkocht. Gaaf geometrisch jaren fotobehang leuk om een paar wanden mee te behangen of een hele kamer.

Daarnaast kan je bij Behang. Dit kan eenvoudig met onze behanggenerator. Voer de maten in van je wan upload je foto en. Klik hier om de behanggenerator te starten. Ontdek ideeën over Retro Vintage.


Add to Wishlist Quick View! Vlies behang RAP-4Rapture € 2€ 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts