dinsdag 16 september 2014

Pearl hanglamp

Pearl hanglamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Goedkope hanglampen op beslist. Grote selectie en €verzendkosten!


De stijlvolle Pearl hanglamp is gemaakt van hoogwaardig en mond geblazen glas. Het glas heeft een rookglas effect, waardoor het licht altijd diffuus verspreid wordt. Door die luxe look komt hij helemaal tot zijn recht in een modern klassiek interieur. Gebruik per fitting een Glichtbron van maximaal Watt.


De lichtbronnen worden niet. De letterlijk en figuurlijk schitterende hanglamp Pearl van Lucide wordt met zijn mond geblazen glazen kap van Ø 50cm nog echt ambachtelijk vervaardigd. De kleur van het glas aan de buitenkant is donker-chroom kleurig en als het armatuur brandt dan wordt het glas rook kleurig en zijn de heldere pegels door het glas te zien.


Modern van stijl en passend bij vele interieursmaken. De hanglamp is voorzien van een gfitting. De kap is het best te omschrijven als zijnde gemaakt van semi transparant rookglas. Ik wil dit artikel graag in een winkel kopen. Toon overzicht met winkels.


De lampenkap is semi transparant en zorgt voor een bijzonder effect. De lamp heeft een warme en luxueuze uitstraling. Hang de lamp op boven je eettafel, in de woonkamer of de gang om een bijzondere sfeer te creëren. De Lucide Pearl hanglamp bestaat uit zes G9-fittingen voor licht.


Design pendelarmatuur incl. X4w led lampjes van het merk lucide. Eén en al luxe, deze Pearl hanglamp van Lucide. De mond geblazen kap is gemaakt van rookglas en heeft een prachtige schittering, waardoor hij een heel chique uitstraling heeft.


Bovendien zorgt het rookglas voor een warm en sfeervol lichteffect! Bedien ze met je Telefoon of Stem. Alle Accessoires, al vanaf € 1. Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


Door zijn unieke en gave vorm is dit een geweldig object. Maak deze hanglamp af met een mooie filament globe lamp voor een warme uitstraling. Wanneer de lamp uit staat, zie je het mooie spiegelglas. Licht en donker wisselen elkaar af iedere uur.


Met de hanglamp Pearl hoeft u niet bang te zijn om in het donker te zitten. Deze pegels zijn van glas. Functioneel licht geven is niet de enige taak van deze Pearl. Zijn uiterlijk maakt hem toepasselijk in strakke.


Pearl hanglamp

Pearl - een hanglamp uit glas met een bekleding van kristal, diameter cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts