maandag 22 september 2014

Voorberg zonwering maassluis

Voorberg zonwering maassluis

Alle zonwering vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw parasols. Kies uit 7producten vanaf € 70. Genietplekjes op terrassen, bescherming tegen zon, wind en regen.


Zonwering voor binnen en buiten in Maassluis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze grote showroom in het oude centrum van Maassluis.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op zonweringgebied en we beschikken over de technische kennis om elk project vakkundig tot een goed einde te brengen. Voorberg levert kwaliteitsproducten van WEINOR, MADO, LUXAFLEX en HAROL én de persoonlijke service die daarbij past. Rolluiken zijn verticaal werkende systemen, welke worden opgeborgen in een beschermende cassette van aluminium.


Waar screens vaak puur voor zonwering worden gebruikt, vullen rolluiken dat aan met extra eigenschappen, zoals bijv. Door onze ruime ervaring en klantgerichte service zijn wij in de loop der jaren. Hieronder kunt u kiezen welk soort cookies u op deze website toestaat. Klik op de knop Cookie-instellingen opslaan om uw keuze toe te passen.


In Maassluis kun je voor shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen terecht bij onze JASNO dealer. Zo net prima geholpen met een tip over ons oude Somfy screen waarvan. De gemeente Maasluis en Stichting Stimular organiseren de klimaatestafette in Maassluis.


Voorberg zonwering maassluis

Voorberg als geen ander, dat was hem met de paplepel ingegoten. Hij was om zo maar eens te zeggen , ‘in een schoenendoos geboren’! Door de groei van de zaak verhuisde de winkel naar Dr. Kuyperkade waar hij nu nog altijd is gevestigd.


Eigenaar Suzanne Dijkshoorn: “Aan al het mooie komt helaas een einde. Na ruim jaar hebben wij besloten om met onze mooie winkel “schoenhandel Voorberg ” te stoppen. Met trots kijken wij terug op heel veel mooie jaren en op een schoenenzaak die wij samen met ons fijne team op de kaart hebben gezet. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Bovendien is zonwering sfeerbepalend en draagt in belangrijke mate bij aan een woon-, werk- en leefcomfort.


Producten: Knikarm schermen, Screens, Lamellen. In showrooms zijn diverse voorbeelden te zien. Gabor produceert damesschoenen van hoge kwaliteit met een uitstekend draagcomfort. Ook in het Maassluise Wilgenrijk wordt het steeds fraaier.


Johan Voorberg heeft functies op zijn of haar profiel. Mooie woningen vragen om onze zorg en aandacht ;-). Vandaag installeerden wij een Weinor Plaza. Wij maken genietplekjes op terrassen. Bezoek de showroom voor ideeën!


Geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag èn op afspraak. De meest volledige site met ruim 66. Het team van Voorberg heeft er al ruim jaar plezier in om klanten te verrassen met topkwaliteit buitenzonwering en prima service. Wij vinden het een uitdaging om uw wensen te matchen met de technische mogelijkheden.


Samen met u zoeken wij het product dat bij u, uw woning en uw budget past. Van rolgordijnen tot markiezen. Bij de textieldak specialist bent u op het juiste adres voor textieldaken.


Wij leveren textieldaken van gerenommeerde topmerken zoals Weinor en Luxaflex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts