woensdag 24 september 2014

Klok kids

Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Twee keer per jaar moeten we in Nederland (en elders) de klok verzetten. Wanneer het lente is (voorjaar) moet de klok een uur vooruit!


En dan lijkt het alsof je dus een uur minder kan slapen. In deze Tool kies je steeds klokken , in dit geval een analoge en een digitale klok. Twee klokken is ook goed te gebruiken wanneer je leerlingen wilt leren om het verschil tussen twee klokken uit te rekenen.


Klokkijken wordt een stuk leuker met deze vrolijke klok van Walplus. De klok brengt meteen een pop aan kleur in de kamer van jouw kleine. En over tikkend geluid hoef je je geen zorgen te maken, de klok is geluidsstil zodat jouw kind onverstoord kan slapen.


Klokken voor kids : zo kan je kind stylish verantwoord (leren) klokkijken. Bekijk alle trendy kinderklokken op de site van Dutch Sprinkles! Wij waren in dit museum met kids en delen onze indrukken na een bezoek. De blauwe Wolk klok van A Little Lovely Company is een mooie toevoeging aan de kinder-of babykamer. Deze lichtblauwe klok heeft een schattige opdruk van wolkjes, een maan en sterren.


Hierdoor heeft de Wolk klok een rustige uitstraling. Wil jij je kindje de klok leren lezen en zorgen dat het weet wanneer het tijd is om uit bed te komen? De Kid ’Sleep is een slaaptrainer en klok in één! Het werkt heel eenvoudig: naast de klok zitten plaatjes, één van een kind dat buiten speelt en één van een kind dat ligt te slapen.


Klok kids

Achter één van de plaatjes brandt een lampje. Educatieve leerklokken leren onze kleintjes veel meer dan alleen de klok lezen. Is het zomer of is het winter? En schijnt de zon vandaag?


Spelenderwijs leren kinderen hoe alles op een bijzondere manier met elkaar samenhangt. Telramen laten kinderen op een speelse manier kennismaken met getallen en leren tellen. Hierboven ziet u de huidige tijd in Nederland. NTP systeem (Network Time Protocol). De tijd die getoond wordt kan enkele seconden afwijken van de atoomtijd wegens laadtijd naar uw computer.


Klok kids

Als dit probleem blijft voorkomen, maak een schermafbeelding en neem dan contact op met onze support afdeling. Al onze kinderen de wandklokken worden ontworpen en geproduceerd in eigen huis door Tigerlilyprints. De wandklokken meisjes zijn niet tikken en beschikken over een kwarts-mechanisme. De zomertijd (in België ook wel zomeruur genoemd) is de tijd waarin de klok uur vooruit gaat. De zomertijd begint op de laatste zondag van maart en eindigt op de laatste zondag van oktober.


De datum van beide zondagen verschilt elk jaar. Ons buitenterrein vlakbij Goes, in Zeeland is uitgerust met diverse obstakels, een grote berg en een loopgravenveld. Peuters, kleuters en kleine kinderen leren klok kijken met dit leuk educatief animatie filmpje! De uren van de dag worden leuk weergegeven en ondersteund. Kids Timer is een timer die kinderen leert met tijd om te gaan.


Er is een snelle blauwe klok van maximaal minuten en een langzame rode klok van maximaal uur. Je kunt de tijd instellen door de wijzerplaat aan te raken. Je kind ziet de tijd verstrijken, en hoort een geluidsignaal als de tijd om is. Goedkope klokken koop je bij Kwantum!


Op zoek naar een mooie wandklok, bijvoorbeeld voor je woonkamer of keuken? Bij Kwantum slaag je altij of je nu houdt van een moderne, stoere, romantische of andere woonstijl. Ga voor een stijlvolle zwarte klok , klok van hout of een exemplaar mt koperen rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts