donderdag 25 september 2014

Oud roze nagellak

Maak een keuze uit onze sets! Makkelijk en snel via Vergelijk. Vind oud roze het nu op Kensaq. Bestel hier hand- en voetverzorging. Roze nagellak tegen lage prijzen.


Geschreven bij essie romper room - roze - nagellak. Ben je op zoek naar een roze nagellak die niet doorzichtig is, maar een melk-achtig snoeproze kleur die na laag al goed zichtbaar is, zoek niet verder! Deze kleur roze vind ik schitterend. Veel kleuren zijn vaak te hard naar mijn smaak, maar deze kleur is precies goed.


Deze nagellak van Golden Rose is voorzien van een breed kwastje waardoor je met één strijk je gehele nagel kunt lakken. Door de snel drogende formule ben je zo klaar om te gaan! Deze oud - roze kleur heeft een glans effect en een long lasting formule.


Oud roze nagellak

Een langhoudende nagellak met argan oil in de kleur perfect plum. Een sterke lak die dankzij een krachtige formule langer blijft zitten, een verbeterde kleurintensiteit heeft en extra glanst. Ook heeft deze nagellak een breder kwastje waardoor hij makkelijk aan te brengen is.


Je kunt dit het beste zien in natuurlijk licht op de binnenkant van je pols. Als je huid een roze , blauwe of rode ondertoon heeft dan is je huid koel, een huid die eerder neigt naar gou beige of olijf noemen we warm. De ondertoon van je huid bepaalt of een kleur nagellak je wel of niet goed staat, je huidskleur is van minder groot belang. Je hebt veel verschillende soorten roze , van heel lichtroze tot aan heel dieproze. Als je op zoek bent naar wat meer dekking, ga dan voor de dieproze variant.


Als je een dun roze laagje wil, kun je beter voor de licht roze variant gaan of een topcoat. Ook zijn er gelnagellakken in de kleur roze. Nagellak koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Unieke aanbieding Starter Sets: Korting. Voor 23:bestel morgen in huis! Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen!


Altijd korting op je basisverzekering. Koop en verkoop nagellak roze eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Pink Gellac 1Pepper Pink is een roze gellak waarmee je prachtige roze nagels creëert. De Pepper Pink 1is een dekkende roze tint en de perfecte roze kleur voor jong en oud. Pink Gellac is professionele gellak van salon kwaliteit, die je gemakkelijk thuis aan kunt brengen. De oud - roze gel nagellak kleur 1Vintage Nude is een echte klassieker en doet ons denken aan een glamoureuze Hollywoodstyle. Voor de nude liefhebbers onder ons, is de Vintage Nude een echte liefhebber!


Oud roze nagellak

De gel nagellak kleur past werkelijkwaar overal bij en wij matchen de gellak kleur graag met een grijze trenchcoat. Onze roze Pink Gellac kleuren zijn zacht en geven je een lieve, aardige en vrouwelijke uitstraling. Ga jij liever voor een wat speelser feller roze of houd je het liever zacht en licht met een lichtroze kleur op je nagels.


De Essie lakken hebben prachtige intense kleuren met een glossy glanzende finish, dekken in één laagje en blijven dankzij de chip-vrije formule lang zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts